001 -Family
Topprestaties dancecrews JuudsDanceCentre

Topprestaties dancecrews JuudsDanceCentre


Geplaatst op: 3 februari 2020

Zondag 2 februari vond de derde rankingwedstrijd plaats van WeKnowYouCanDance in Beverwijk.

In de vroege ochtend mocht Sanne Zijlstra beginnen met haar solo, net als de vorige wedstrijd was er veel en sterke concurrentie. Zij draaide haar choreo heel netjes en beheerst, geen foutjes te bekennen. Helaas deze keer net niet bij de beste drie, maar na gisteren heeft zij waarschijnlijk wel genoeg punten voor het Nederlands Kampioenschap. Zij was de vorige wedstrijd namelijk als 3e geëindigd en dat moet samen met het aantal punten van gister voldoende zijn voor plaatsing.

X-treme Motion had deze wedstrijd eindelijk wat meer concurrentie in hun categorie, wat de spanning maar ook de drive en het plezier om hun dans extra goed te laten opvallen tussen al de andere groepen behoorlijk verhoogden. Dat zij deze extra adrenaline goed wisten te gebruiken bleek al snel toen zij op het podium stonden, iedereen stond op de juiste plek, alle bewegingen gingen gelijk en met de juiste uitstraling dansten ze zichzelf naar een tweede plaats.
Robyn en Sanne moesten zich direct omkleden in de coulissen omdat hun duo dans er direct achteraan kwam. Voor Robyn was dit extra spannend, omdat zij inviel voor Melanie en de dans had aangeleerd binnen een week. Dat was niet terug te zien op het podium, het zag er mooi en goed uit. Voor de jury niet genoeg voor een plek bij de top drie, maar in ieder geval een leuke ervaring rijker.

Mixed Sensation mocht als een van de laatste teams aantreden in show 1. Dat dat wat extra kriebels gaf voor de meisjes was wel te merken. Warming up gedaan met diverse tiktokdansjes en achter de schermen de dans herhaald, giechelend en druk werden ze opgehaald door de organisatie, eindelijk mochten ze. Want wat hadden ze zin om dat podium op te gaan en te knallen, zo hard getraind de laatste drie weken, zou het nu voldoende zijn om misschien naast het dansplezier wat ze steeds al hebben, ook nog een plekje bij de beste drie opleveren?

Hun nummer start rustig en bouwt op naar een spetterend einde, en deze opbouw wisten ze zo goed te laten zien gisteren. Met een grote glimlach en genietend van hun eigen dans brachten ze hun choreo strak, technisch goed en met de juiste energie op de goede momenten. Bij de prijsuitreiking was het toch wel even heel spannend, want nadat de nummers 3 en 2 waren opgenoemd dachten ze dat ze er niet meer bij zouden zitten….maar de jury vond Mixed Sensation de beste! Wat een verrassing, wat een blijdschap, maar zo verdiend lieve meiden van DancestudioShannaElleswijk en JuudsDanceCentre!

In show 2 waren de oudste twee crews aan de beurt Definition en Formation. De concurrentie in deze categorie was heel erg groot, veel teams en qua niveau ontloopt dat elkaar niet erg veel. Een zware taak voor de jury dus. Zowel Formation als Definition hebben hun choreo strak en goed uitgevoerd met de juiste uitstraling, waar ze de vorige wedstrijd nog wel bij de beste 3 eindigden, is dat helaas dit keer niet gelukt. Wel zijn er weer punten gescoord voor de NK finale, dus op naar de volgende wedstrijd.


Laatst bewerkt op: 3 februari 2020 20:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Topprestaties dancecrews JuudsDanceCentre

Zondag 2 februari vond de derde rankingwedstrijd plaats van WeKnowYouCanDance in Beverwijk. In de vroege ochtend mocht Sanne Zijlstra beginnen met haar solo, net als de vorige wedstrijd was er veel en sterke concurrentie. Zij draaide haar choreo heel netjes en beheerst, geen foutjes te bekennen. Helaas deze keer net … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: