001 - Escaperoom aglemeen
Flower Art Museum verwelkomt honderdste ‘museumvriend’

Flower Art Museum verwelkomt honderdste ‘museumvriend’


Geplaatst op: 4 februari 2020

Het Flower Art Museum bereikte afgelopen weekend, op 2 februari 2020, een kleine mijlpaal: het mocht alweer de honderdste ‘vriend’ noteren. Annigje Leighton-van Leeuwen uit Kudelstaart meldde zich in het museum aan en bleek precies nummer honderd.

Vrienden van het Flower Art Museum betalen een vast bedrag per jaar (€ 30). Zij steunen daarmee het museum en kunnen de tentoonstellingen zo vaak bezoeken als zij willen. Bovendien mogen ze altijd een introducé meenemen. Ook worden Vrienden uitgenodigd voor openingen en krijgen ze korting op speciale activiteiten, zoals concerten, workshops en lezingen.

Het museum bestaat inmiddels anderhalf jaar en ontwikkelt zich goed. Afgelopen jaar mocht het bijna 8.000 bezoekers ontvangen. De organisatie bestaat uit een klein, professioneel kernteam en inmiddels meer dan twintig vrijwilligers, die o.a. de rol van gastvrouw/heer vervullen en helpen bij de werkzaamheden rond nieuwe exposities. Elk kwartaal zijn er in het museum nieuwe tentoonstellingen met hedendaagse kunst geïnspireerd op bloemen en de natuur.

Op dit moment is het Flower Art Museum wekelijks open van vrijdag t/m zondag. De ambitie is om vanaf komend voorjaar een extra dag open te gaan. Uitbreiding van het vrijwilligersteam is dan ook welkom. Meer info op www.flowerartmuseum.nl.


Laatst bewerkt op: 4 februari 2020 09:22

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Flower Art Museum verwelkomt honderdste ‘museumvriend’

Het Flower Art Museum bereikte afgelopen weekend, op 2 februari 2020, een kleine mijlpaal: het mocht alweer de honderdste ‘vriend’ noteren. Annigje Leighton-van Leeuwen uit Kudelstaart meldde zich in het museum aan en bleek precies nummer honderd. Vrienden van het Flower Art Museum betalen een vast bedrag per jaar (€ … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: