001 -Family
MullerVisual en Quantes slaan handen ineen

MullerVisual en Quantes slaan handen ineen


Geplaatst op: 4 februari 2020

De curator van het Mijdrechtse bedrijf Boom+Verweij dat eerder deze week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa. De werkzaamheden zullen door MullerVisual & Quantes in het kader van de samenwerking verder worden voortgezet. De komende periode zal er intensief gewerkt worden aan de nieuwe organisatie, welke naar verwachting plaats zal bieden voor 70 tot 90 mensen.

Klanten en relaties van de betrokken bedrijven kunnen continuïteit verwachten en zullen de komende tijd bijgepraat worden over de ontwikkelingen. Alle machines draaien door en de vertrouwde service en kwaliteit zijn gewaarborgd! MullerVisual & Quantes hebben de handen ineengeslagen en zullen bouwen aan de toekomst. Voor nu zijn er geen directe veranderingen en op lange termijn zullen de services verder uitgebreid worden naar de wensen van de klant!

De directie van Boom+Verweij betreurt het verlies van het 130 jaar oude bedrijf. Na de overname, een paar jaar geleden, bleef de orderportefeuille ver achter en deze trend zette zich ook door in 2019. Er is de afgelopen periode met veel partijen gesproken, maar de omstandigheden noodzaakten echter tot deze zeer ingrijpende beslissing.


Laatst bewerkt op: 4 februari 2020 16:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MullerVisual en Quantes slaan handen ineen

De curator van het Mijdrechtse bedrijf Boom+Verweij dat eerder deze week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa. De werkzaamheden zullen door MullerVisual & Quantes in het kader van de samenwerking verder worden voortgezet. De komende periode zal er intensief gewerkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: