Een wedstrijd met emoties voor Hertha MC1

Geplaatst op: 19 september 2011

Afgelopen zaterdag werd thuis in Vinkeveen de 2e wedstrijd van de competitie gespeeld.

Deze wedstrijd werd opgedragen aan Jasmin Peters die ten gevolgen van een ernstige ziekte afgelopen week was overleden. Toen een aantal jaar geleden bij Hertha het meisjes voetbal is opgericht, was Jasmin één van de eerste speelsters. Bij de start van de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen. Omdat de meisjes van Hertha deze wedstrijd graag voor Jasmin wilden winnen was er vanaf het moment van de aftrap een felle strijd gaande. Dit resulteerde er in dat het met de rust al 2 - 0 was voor de Hertha meisjes. Omdat er in het begin zo fanatiek werd gevoetbald en met de bal aan de voet gehele velden werd overgestoken begon de conditie zijn tol te eisen. Gelukkig werd er nog een keer door Hertha gescoord en stonden de meiden ruim voor in de tweede helft, 3 - 0. Door stevige druk van AS 80 werd het nog 3 - 2. AS 80 heeft zowel in de eerste als tweede helft een flink aantal doelkansen gehad, maar door de uitstekend keepende Quinty Koelemij, was deze stand ook de eindstand, 3 - 2. Girl of the Match was zeker Quinty maar zowel Amber, Danitsja als Emily hebben deze wedstrijd weer gescoord en verdienen ook dit predicaat.

Een prachtige maar o zo spannende wedstrijd waar Jasmin zeker van genoten zou hebben.

Afgelopen zaterdag werd thuis in Vinkeveen de 2e wedstrijd van de competitie gespeeld. Deze wedstrijd werd opgedragen aan Jasmin Peters die ten gevolgen van een ernstige ziekte afgelopen week was overleden. Toen een aantal jaar geleden bij Hertha het meisjes voetbal is opgericht, was Jasmin één van de eerste speelsters. … Lees meer »