HandjeHelpen
Bevrijdingsconcert op 5 mei in de Janskerk

Bevrijdingsconcert op 5 mei in de Janskerk


Geplaatst op: 5 februari 2020

Het zijn dit keer niet de Canadese militairen, maar zo’n tachtig zangers uit Canada die op 5 mei a.s. naar Mijdrecht komen om luister bij te zetten aan de herdenking van 75 jaar bevrijding. Na het succesvolle optreden van het Libertas Male Choir vorig jaar komt het koor onder leiding van Martin Mans graag opnieuw naar Mijdrecht. Ditmaal is gekozen voor de Janskerk. Het 80 man sterke koor zal worden begeleid door Martin Zonneberg die het vermaarde Bätzorgel zal bespelen en door Wim de Penning op synthesizer. Daarnaast verlenen ook een aantal bekende musici uit de regio hun medewerking. Fluitiste Suzanne Arends, violiste Mirjam Vos en Jantine Kalkman (trompet) zijn van de partij, alsmede de Cantorij onder leiding van Wim de Penning. Een gevarieerd programma staat borg voor een uniek concert. Het concert begint op bevrijdingsdag om 11.00 uur.
Het concert is vrij toegankelijk. Aangezien de Janskerk slechts over een beperkt aantal plaatsen beschikt, is besloten om muziekliefhebbers die het concert willen bijwonen in de gelegenheid te stellen vooraf plaatsen te reserveren. Dat kan per mail naar batzorgeljanskerk@ziggo.nl. Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven zijn er maximaal twee gratis kaarten per persoon beschikbaar. De verwachtte belangstelling is groot. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten met bestellen.


Laatst bewerkt op: 5 februari 2020 10:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bevrijdingsconcert op 5 mei in de Janskerk

Het zijn dit keer niet de Canadese militairen, maar zo’n tachtig zangers uit Canada die op 5 mei a.s. naar Mijdrecht komen om luister bij te zetten aan de herdenking van 75 jaar bevrijding. Na het succesvolle optreden van het Libertas Male Choir vorig jaar komt het koor onder leiding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: