001 -Family
Feestelijke dag op 10 februari in Uithoorn

Feestelijke dag op 10 februari in Uithoorn


Geplaatst op: 6 februari 2020

Op 10 februari 1820 werden de dorpen De Kwakel, Thamen en Uithoorn samengevoegd tot de gemeente die wij nu kennen. Deze 200ste verjaardag wil de gemeente Uithoorn graag vieren met alle inwoners. Op deze dag staat een aantal feestelijke momenten ingepland, zoals een receptie en een taart moment met andere jarigen.
 
Jarig op 10 februari
Inwoners van de gemeente Uithoorn die jarig zijn op 10 februari zijn worden van harte uitgenodigd om vanaf 15:30 uur een gebakje te komen eten op het gemeentehuis. Aanmelden kan nog steeds via 200jaar@uithoorn.nl o.v.v. ‘jarig op 10 februari’.
 
Receptie
Alle inwoners van de gemeente worden ook uitgenodigd voor een receptie om deze verjaardag met elkaar te vieren. Voorafgaande is er voor genodigden een bijzondere raadsvergadering. De receptie is het gemeentehuis en begint om 20:30 uur en duurt tot 22:00 uur.
 
Evenementen Uithoorn 200 jaar
Het feestjaar is in volle gang en duurt tot 30 september. Er zijn al heel wat leuke evenementen, bijeenkomsten en acties georganiseerd in het kader van Uithoorn 200 jaar. Benieuwd naar alle geplande evenementen, kijk op www.uithoorn.nl/uithoorn200jaar. Ook voor informatie en aanmelden van een nieuwe evenement onder de vlag van Uithoorn 200 jaar, kunt u terecht op deze pagina.Laatst bewerkt op: 6 februari 2020 09:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke dag op 10 februari in Uithoorn

Op 10 februari 1820 werden de dorpen De Kwakel, Thamen en Uithoorn samengevoegd tot de gemeente die wij nu kennen. Deze 200ste verjaardag wil de gemeente Uithoorn graag vieren met alle inwoners. Op deze dag staat een aantal feestelijke momenten ingepland, zoals een receptie en een taart moment met andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: