De Vinken makkelijk tot winst

Geplaatst op: 9 februari 2020

Na het voorstellen van de teams, waarbij met name de jongste Jumbojeugd van De Vinken, de pupillen F2, in de schijnwerpers stond, schoot de thuisploeg vol uit de startblokken. Met name de loepzuivere Rutger Woud nam het eerste kwartier zijn team op sleeptouw, door maar liefst vijf maal te scoren. In de eerste helft vielen er ook nog Vinkeveense doelpunten via Mariska Meulstee (2x). Levi Kroon en Lisette van der Leeden.

In de tweede speelhelft sputterden de rode lantaarndragers nog even tegen. Bij 11-6 echter kwam de doelpuntenmachine van het Kindermodehuisteam vol op stoom. Met name Vinken’s topscorer Levi Kroon raakte lekker op schot. Hij zou in de tweede helft nog zes maal scoren. Met de doelpunten van Jerom Stokhof, Zoë van Dasler (3x), Lisette van der Leeden en Mariska Meulstee werd de kloof met de bezoekers steeds groter. Trainer-coach Dirk van der Vliet gunde de reserves Finn Kroon en Iris den Boer nog wat speelminuten. Met name Iris maakte hierbij furore door met haar eerste twee schoten evenzoveel maal doel te treffen. Uiteindelijk finishte de thuisploeg op 24-10 en verstevigde  hiermee haar derde plaats op de ranglijst.

Komende zaterdag spelen de Vinkeveners een uitwedstrijd op de Uithof in Utrecht tegen het studententeam van Hebbes.

Laatst bewerkt op: 9 februari 2020 09:12

Afgelopen zaterdag speelde De Vinken thuis tegen het bezoekende Huizen, dat strak onderaan staat in de poule, de tweede return van de zaalcompetitie. Zonder al te overheersend te kunnen worden liepen de Vinkeveners in de tweede helft toch vrij simpel uit naar een ruime 24-10 overwinning.Na het voorstellen van de … Lees meer »