Acrogym GVM 3e plek

Acrogym GVM 3e plek


Geplaatst op: 10 februari 2020

Afgelopen weekend was de eerste Acrogym plaatsingswedstrijd in Het district Midwest. De acro-teams van GVM zijn al het hele seizoen hard aan het trainen om de elementen en de oefeningen te perfectioneren en mochten dat nu eindelijk aan een jury laten zien. In de ochtend waren de hogere niveau’s aan de beurt, dus konden de GVMérs uitgeslapen en uitgerust aan de wedstrijd beginnen.
Abigail en Kayleigh beten het spits af en lieten een hele mooie oefening niet op het liedje “dance monkey”. De meiden waren vooral heel blij met vliegtuigje dat erg goed ging! Daarna kwamen Gwenn en Isabel en actie. Zij hadden en mega-strakke handstand en ook een heel mooi vliegtuigje. Deze teams werden uiteindelijk 6e en 8e. Het team van Ihsen, Aysenaz en Alyshia deed het ook erg goed met een prima basket en zij mochten aan het einde van de wedstrijd de bronzen medaille ophalen.  In de namiddag waren het de teams in Ejeugd en Esenior niveau. Amy-jay en Lara lieten zien dat zij de combinatie van dans en acrobatiek al perfect beheersen. Helaas werd een fout op het wedstrijdblad zeer ernstig aangerekend, wat dit team de 3e plek kostte. Lucie, Lisa en Lynn hebben het altijd heel gezellig en dat was op de vloer ook goed te zien. Concentratie bij de elementen, maar ook plezier in de choreografie. De dames waren vooral erg blij dat de oefening goed uitkwam! In een sterk deelnemersveld, werden ze uiteindelijk 8e. Melanie en Zoë hadden ook zware concurrentie, maar streden hard met een mooie handstand en een hoge toss streksprong. Ook zij werden 8e. Het was de lange middag zeker waard, er zijn mooie oefeningen gedaan. De komende tijd wordt er geoefend voor de volgende wedstrijd! Wil jij ook eens kijken bij de Acrogym? Dat kan elke dinsdag vanaf 17:00 in gymzaal de Brug.  GVM’79 is nog opzoek naar enthousiaste acrobaten!Laatst bewerkt op: 10 februari 2020 03:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acrogym GVM 3e plek

Afgelopen weekend was de eerste Acrogym plaatsingswedstrijd in Het district Midwest. De acro-teams van GVM zijn al het hele seizoen hard aan het trainen om de elementen en de oefeningen te perfectioneren en mochten dat nu eindelijk aan een jury laten zien. In de ochtend waren de hogere niveau’s aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: