HandjeHelpen

Laatste kans Viertallen klaverjassen in buurthuis Ponderosa


Geplaatst op: 10 februari 2020

Tot aanstaande zondag, 16 februari kunt u zich nog opgeven voor viertallen klaverjassen in buurthuis Ponderosa in Uithoorn. Bij viertallen klaverjassen schrijven de deelnemers zich als team van 4 personen in, maar spelen ze onafhankelijk van elkaar.  Daarna worden de behaalde punten per teamlid opgeteld en ontstaat een klassement per team. Daarbij zijn er verschillende prijzen te verdienen. Vindt u het leuk om als bedrijf, familie of kaartvrienden een avond gezellig te klaverjassen, dan kunt u meedoen voor 12 euro per team.
Opgeven kan via e-mail, pauwclaudia@hotmail.com of telefonisch op 06-54332127. Na afloop is er nog een tombola met mooie prijzen. De deuren gaan om 19 uur open en de wedstrijden beginnen om 20 uur.
Let op : aanstaande zondag, 16 februari, eindigt de inschrijving.
Buurthuis Ponderosa is te vinden aan de Plesmanlaan 27 in Uithoorn.

Laatst bewerkt op: 10 februari 2020 03:59

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste kans Viertallen klaverjassen in buurthuis Ponderosa

Tot aanstaande zondag, 16 februari kunt u zich nog opgeven voor viertallen klaverjassen in buurthuis Ponderosa in Uithoorn. Bij viertallen klaverjassen schrijven de deelnemers zich als team van 4 personen in, maar spelen ze onafhankelijk van elkaar.  Daarna worden de behaalde punten per teamlid opgeteld en ontstaat een klassement per … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: