001 - Escaperoom aglemeen
Zondag 16 februari: PK Sport Bosdijkloop

Zondag 16 februari: PK Sport Bosdijkloop


Geplaatst op: 10 februari 2020

Loop het voorjaar tegemoet! Aanstaande zondag organiseert Toer Trimclub De Merel de 42e editie van de PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot voor alle afstanden.

Afstanden

Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon, het hoofdnummer van de Bosdijkloop (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door het buitengebied van Vinkeveen, en een 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen (routekaarten op www.ttcdemerel.nl). Zowel wedstrijdlopers als recreanten zijn van harte welkom. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een Kids Run van 1 kilometer. Zowel start als finish zijn op de brug voor sporthal De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen. De Boei is voorzien van kleedruimten, douches, toiletten voor dames en heren, diverse zalen voor inschrijving, tasseninname, een EHBO post en een foyer met horeca-faciliteiten.

Verkeersplan en parkeren

Het doorgaande verkeer zal op zondag verkeershinder kunnen ondervinden tussen 10:00 en 14:30 uur op de Kerklaan-Roerdompstraat-Plevierenlaan en tussen 12:00 en 14:00 uur op de Demmerik. De Roerdompstraat (start- en finishlocatie) is van 10:00 tot 14:30 uur voor alle verkeer afgesloten. De buslijnen 126 en 130 zullen tot 14:30 uur rijden via de N212, de N201, afrit Vinkeveen nemen en dan via de bushalte bij het viaduct de route verder vervolgen. Parkeermogelijkheden zijn er vanaf de N201 op het Kloosterplein (Herenweg) en achter sporthal De Boei (Tuinderslaantje) en vanaf de N212 bij het winkelcentrum Zuiderwaard (Plevierenlaan).

Inschrijven en starttijden

Inschrijven kan in sporthal De Boei vanaf 10:00 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 kilometer 6 euro en voor de 10 kilometer en de halve marathon 8 euro. Er kan alleen contant worden betaald, pinnen is niet mogelijk. Deelname aan de jeugdloop is GRATIS! De start van de 1 kilometer Kids Run is om 11:30 uur, de halve marathon om 12.00 uur, de 10 kilometer om 12.10 uur en de 5 kilometer om 12.20 uur op de brug voor De Boei. De kilometerpunten bij alle afstanden worden met km-borden aangegeven. Op de 10 kilometer en halve marathon zijn er voorrijders op de fiets voor de eerste dame/heer. De parcoursen van alle afstanden zijn onveranderd, behalve het parcours van de halve marathon, welke dit jaar via de Uitweg van Portengen over de paden door het mooie recreatiegebied de Bosdijk loopt. Elke deelnemer ontvangt een tijdregistratiechip, welke na de finish door vrijwilligers wordt ingenomen.

Prijsuitreiking en uitslagen

De prijsuitreiking van de 1 kilometer Kids Run is om 11:50 uur op de brug voor sporthal De Boei. De overige prijsuitreikingen vinden plaats in De Boei, volgens het schema: 5 kilometer om 13:00 uur, 10 kilometer om 13:30 uur en de halve marathon om 14:00 uur. Op de 10 kilometer en halve marathon zijn er geldprijzen, welke alleen bij de huldiging op de dag van de loop worden uitgereikt.

De uitslagen staan vanaf 17:00 uur op www.uitslagen.nl en later ook op www.ttcdemerel.nl, waar men meer informatie over de PK Sport Bosdijkloop kan vinden.


Laatst bewerkt op: 10 februari 2020 12:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 16 februari: PK Sport Bosdijkloop

Loop het voorjaar tegemoet! Aanstaande zondag organiseert Toer Trimclub De Merel de 42e editie van de PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot voor alle afstanden. Afstanden Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon, het hoofdnummer van de Bosdijkloop (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: