001 - Escaperoom aglemeen
Valentijn bij Mama Lokaal Mijdrecht

Valentijn bij Mama Lokaal Mijdrecht


Geplaatst op: 10 februari 2020

Vrijdagochtend 14 februari aanstaande vieren we Valentijn bij Mama Lokaal Mijdrecht! We bakken een lekkere hartjes cake, knutselen met hartjes en er kan natuurlijk volop gespeeld worden door de allerkleinsten. Kom je gezellig?  

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Barbra of Nasrin.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Help je mee?
Wij zijn op zoek naar extra steun voor Mama Lokaal Mijdrecht en Abcoude. Lijkt het je leuk? Mail naar info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent en/of voor meer informatie. Ook ideeën zijn welkom!


Laatst bewerkt op: 10 februari 2020 14:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Valentijn bij Mama Lokaal Mijdrecht

Vrijdagochtend 14 februari aanstaande vieren we Valentijn bij Mama Lokaal Mijdrecht! We bakken een lekkere hartjes cake, knutselen met hartjes en er kan natuurlijk volop gespeeld worden door de allerkleinsten. Kom je gezellig?   Over Mama Lokaal Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Mijdrecht om andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: