001 - Escaperoom aglemeen
Code blauw: Ministars van Dansschool Nicole weer in de prijzen

Code blauw: Ministars van Dansschool Nicole weer in de prijzen


Geplaatst op: 10 februari 2020

Afgelopen zondag gingen de jongste talenten van Dansschool Nicole op pad naar Wageningen; het was weer tijd voor de 3e wedstrijd van de Ministars. Door weer en wind lieten ze zich niet tegen houden. Zij gingen ervoor: Code oranje? Code blauw!!

De meiden waren weer super enthousiast. In hun blauwe kostuums straalden ze van het podium af. Serieuze concurrentie was er zeker weer. De wedstrijden van organisatie Shell We Dance die de Ministars bezoeken, behoren tot de grootste van Nederland. Het was dan ook spannend wat de jury ervan zou vinden. Na de gezamenlijke en afsluitende dans werd er eerst nog een “dance battle” gedaan. Julia van de Ministars mocht nog een keer haar danskwaliteiten showen door een freestyle dans te doen tegen een andere danseres. En dat deed ze vol overgave!

Daarna was de prijsuitreiking. Het is altijd mooi die gespannen gezichtjes te zien, die dan volledig ontladen als ze hun naam horen voor de gewonnen tweede plaats. 3 keer prijs, uit 3 wedstrijden: wat een topprestatie van de Ministars weer!


Laatst bewerkt op: 10 februari 2020 12:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Code blauw: Ministars van Dansschool Nicole weer in de prijzen

Afgelopen zondag gingen de jongste talenten van Dansschool Nicole op pad naar Wageningen; het was weer tijd voor de 3e wedstrijd van de Ministars. Door weer en wind lieten ze zich niet tegen houden. Zij gingen ervoor: Code oranje? Code blauw!! De meiden waren weer super enthousiast. In hun blauwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: