Startverkoop Allure aan de Amstel

Startverkoop Allure aan de Amstel


Geplaatst op: 11 februari 2020

 
De gemeente Uithoorn is blij dat na lange tijd van wachten het eindelijk zover is. Ontwikkelaar Zeeman Vastgoed heeft op 5 februari jl. een start verkoop gehouden voor 55 woningen in de Vinckebuurt. Dit is de 1e fase van het project. Het project bevat beneden-/bovenwoningen en worden vanaf € 209.900,- VON aangeboden. “Het is een goede aanvulling op ons woningaanbod. Er was een brede belangstelling op de woningen die vallen in het lagere segment voor beginners op de woningmarkt,’ aldus wethouder Hans Bouma, portefeuillehouder Wonen.

De grondgebonden woningen (tussen-/hoekwoningen) worden vanaf € 349.900,- VON aangeboden. De avond trok veel geïnteresseerde en nieuwsgierige mensen en werd gehouden in de Thamerkerk. Als de verkoop van deze woningen een groot succes is dan start de aannemer zo snel mogelijk met de bouw van de woningen. De verkoop van de 2e fase van het project volgt naar verwachting in het najaar van 2020.


Laatst bewerkt op: 11 februari 2020 11:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Startverkoop Allure aan de Amstel

 De gemeente Uithoorn is blij dat na lange tijd van wachten het eindelijk zover is. Ontwikkelaar Zeeman Vastgoed heeft op 5 februari jl. een start verkoop gehouden voor 55 woningen in de Vinckebuurt. Dit is de 1e fase van het project. Het project bevat beneden-/bovenwoningen en worden vanaf € 209.900,- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: