HandjeHelpen
Lichtjesloop Uithoorn op 14 februari

Lichtjesloop Uithoorn op 14 februari


Geplaatst op: 11 februari 2020

Na het succes van vorig jaar wordt er door Uithoorn voor Elkaar weer een Lichtjesloop georganiseerd. Deze gaat plaatsvinden op vrijdagavond 14 februari. Maak tijdens de Lichtjesloop kennis met andere inwoners, Uithoorn voor Elkaar en met het prachtige Zijdelmeer in het donker. En dit jaar is er een mooi extraatje: er zijn interactieve videoprojecties van AlexP op het gemeentehuis. Ook staan we stil bij 200 jaar Uithoorn. De Lichtjesloop is voor jong en oud en deelname is natuurlijk gratis.
 
We verzamelen om 18:30 uur bij het gemeentehuis (Laan van Meerwijk 16) waarvandaan de deelnemers om 19:00 uur starten met een wandeling van ongeveer drie kilometer rond het Zijdelmeer. Na afloop is er tot 20:30 uur koek & zopie.
 
Zorg voor een mooie verlichte outfit en neem buren, vrienden, hond en familie mee voor een gezellig wandeling! Onder de deelnemers wordt ook nog een een high tea verloot. U kunt voor meer informatie contact opnemen met 0297-303044 of via info@uithoornvoorelkaar.nu.
 
Laatst bewerkt op: 11 februari 2020 15:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lichtjesloop Uithoorn op 14 februari

Na het succes van vorig jaar wordt er door Uithoorn voor Elkaar weer een Lichtjesloop georganiseerd. Deze gaat plaatsvinden op vrijdagavond 14 februari. Maak tijdens de Lichtjesloop kennis met andere inwoners, Uithoorn voor Elkaar en met het prachtige Zijdelmeer in het donker. En dit jaar is er een mooi extraatje: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: