001 - Escaperoom aglemeen
Geld en verdovende middelen in beslag genomen na te hard rijden

Geld en verdovende middelen in beslag genomen na te hard rijden


Geplaatst op: 12 februari 2020

Op maandag 10 februari kreeg een man na een snelheidsovertreding een stopteken. De man bleek onder invloed van verdovende middelen en is aangehouden. In zijn auto werden verdovende middelen aangetroffen en een geldbedrag. Maar daar bleef het niet bij.

Op de Pastoor Kannelaan in Wilnis  vond op maandag 10 februari een algemene verkeerscontrole plaats. Met een lasergun werd een snelheidsoverstreding vastgesteld. De 23-jarige bestuurder van het voertuig kreeg toen een stopteken. Na controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van verdovende middelen.

In de auto van de verdachte werden een geldbedrag, hennep en een aantal vermoedelijke hasjblokken aangetroffen. Daarom is besloten ook de woning van de verdachte op grond van de Opiumwet te onderzoeken. Een drugs- en geldhond werd ingezet tijdens de doorzoeking. In zijn woning werden tienduizenden euro’s aan contact geld aangetroffen en grote hoeveelheden aan diverse verdovende middelen.

Tweede woning

Aanwijzingen die tijdens de doorzoeking in de woning van de verdachte werden gevonden, leidden vervolgens naar een tweede woning op hetzelfde perceel. Ook die woning werd doorzocht. Ook hier werden grote hoeveelheden verdovende middelen en contant geld aangetroffen. In totaal werd er voor ongeveer 20.000 euro aan contanten in beslag genomen. De waarde van de verdovende middelen wordt nog onderzocht.


Laatst bewerkt op: 12 februari 2020 13:43

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geld en verdovende middelen in beslag genomen na te hard rijden

Op maandag 10 februari kreeg een man na een snelheidsovertreding een stopteken. De man bleek onder invloed van verdovende middelen en is aangehouden. In zijn auto werden verdovende middelen aangetroffen en een geldbedrag. Maar daar bleef het niet bij. Op de Pastoor Kannelaan in Wilnis  vond op maandag 10 februari … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: