001 -Family
Succesvolle eerste nostalgische filmmidddag Vinkeveen

Succesvolle eerste nostalgische filmmidddag Vinkeveen


Geplaatst op: 13 februari 2020

Zaterdagmiddag 8 februari werd in Vinkeveen de eerste Typisch Nostalgische Filmmiddag georganiseerd. Vinkeveense filmpjes uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw waren de rode draad van deze middag. Met name de filmpjes van de erven van Cees Berkelaar bleken aan te slaan. Maar ook het aandoenlijk filmpje van de Vinkevener Jan Zaal op kappersbezoek bij Jan Selis werd met enthousiasme ontvangen. Het filmpje met het botenprotest tegen de zandwinning op de Vinkeveense Plassen in 1975 was voor alle aanwezigen een verrassing
 
Als slot was de compleet gerestaureerde film ‘Vinkeveen 1952” te zien. Dank zij de Historische vereniging was dit unieke document in opgeknapte en gerestaureerde versie te zien.
Daarnaast waren ook enkele 'acteurs' van de EO televisieserie 'Typisch Vinkeveen', van afgelopen zomer, als gast aanwezig. De filmmiddag vond plaats in de Vinkeveense locatie ‘de Morgenster’.
 
4 APRIL
Omdat deze eerste middag binnen een week tijd was uitverkocht, heeft de organisatie  besloten een tweede filmmiddag te organiseren. Op zaterdag 4 april zal deze filmmiddag in de herkansing gaan maar door de populariteit zijn er nu nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Verdere informatie via info@nostalgischvinkeveen.nlLaatst bewerkt op: 13 februari 2020 08:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle eerste nostalgische filmmidddag Vinkeveen

Zaterdagmiddag 8 februari werd in Vinkeveen de eerste Typisch Nostalgische Filmmiddag georganiseerd. Vinkeveense filmpjes uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw waren de rode draad van deze middag. Met name de filmpjes van de erven van Cees Berkelaar bleken aan te slaan. Maar ook het aandoenlijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: