001 - Escaperoom aglemeen
foto: politie

Aalsmeerder vindt zelf gestolen auto terug


Geplaatst op: 14 februari 2020

Een Aalsmeerder wiens auto begin januari werd gestolen, zag deze afgelopen dinsdag staan op een parkeerplaats. De politie wist de bestuurder uiteindelijk klem te rijden.

Politie Amstelveen laat op Facebook weten dinsdag rond 14:20 uur een telefoontje te hebben ontvangen van een verbaasde man die zijn eigen auto zag staan. Deze bleef de auto in het oog houden, terwijl de politie op weg ging. Uiteindelijk zag hij een persoon in de auto stappen en wegrijden.

De auto werd uiteindelijk door politieagenten in opleiding en hun begeleiders gespot op de Legmeerdijk. Vervolgens is de auto klemgereden door de politie, die de bestuurder aanhield. Het ging om een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats. De politie laat weten dat de man is overgedragen aan de recherche en dat de auto in beslag is genomen.

Voor de diefstal werd al eerder een verdachte aangehouden, omdat deze herkend was op camerabeelden. De auto was alleen nooit gevonden.

foto: politie

Laatst bewerkt op: 14 februari 2020 13:22

Bron: RTVA.nl / politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerder vindt zelf gestolen auto terug

Een Aalsmeerder wiens auto begin januari werd gestolen, zag deze afgelopen dinsdag staan op een parkeerplaats. De politie wist de bestuurder uiteindelijk klem te rijden. Politie Amstelveen laat op Facebook weten dinsdag rond 14:20 uur een telefoontje te hebben ontvangen van een verbaasde man die zijn eigen auto zag staan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: