001 - Escaperoom aglemeen
Jubileumaanbieding serie creatieve cursussen bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Jubileumaanbieding serie creatieve cursussen bij Atelier de Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 16 februari 2020

Op 31 maart 1980 nam Gijs Piera het initiatief om in Mijdrecht een ‘vereniging van amateur beeldende kunstenaars’ op te richten. Het kreeg de naam ‘Atelier de Kromme Mijdrecht’. Volgende maand bestaat de vereniging 40 jaar. In die jaren hebben honderden kinderen en volwassenen kennis kunnen maken met de kunst van het tekenen en schilderen. Een aanzienlijk aantal van hen heeft zich tot ware kunstenaars ontwikkeld of heeft zich later, door enthousiasme gedreven, aan een kunstacademie tot een professionele kunstenaar laten opleiden. Tal van leden van het eerste uur zijn nog altijd lid en genieten van het sociale contact en de creatieve ontwikkeling die zij nog steeds doormaken.
Nog altijd is het AKM een bloeiende vereniging, die in De Trekvogel, Karekiet 49 in Mijdrecht haar atelier heeft.
Om het jubileum te vieren heeft het bestuur een bijzonder aanbod ontwikkeld: je kunt 10 lessen volgen tegen het sterk gereduceerde tarief van 40 euro.

Voor de jeugd
In de periode van begin maart tot eind mei kunnen jongeren deelnemen aan teken- en schilderlessen onder professionele en ervaren begeleiding.
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar worden er op woensdagen van 13.30 tot 14.45 uur of van 14.45 tot 16.00 uur lessen georganiseerd. Op de vrijdagen kan de jeugd vanaf 12 jaar terecht van 16.15 tot 17.30 uur.
Voor de jeugd is het materiaal bij het cursusgeld inbegrepen.

Volwassenen
Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om zich voor 40 euro in te schrijven voor 10 lessen, die vanaf begin maart tot eind mei respectievelijk eerste week van juni worden gegeven, afhankelijk van het dagdeel.
Er worden twee opties geboden. Je kunt kiezen voor de woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur of voor de donderdagochtend van 9.15 tot 11.30 uur. Voor volwassen cursisten geldt dat zij zelf voor materiaal moeten zorgen.
Op de woensdagavond wordt de les verzorgd door Moniek van Dijk en op de donderdagochtend door Roos Uithol. Beiden hebben een kunstacademie-achtergrond en ervaring met het docentschap bij Atelier de Kromme Mijdrecht.
Voor beide dagdelen geldt dat de cursist zelf mag bepalen welk onderwerp hij of zij kiest. Op woensdagavond wordt er geschilderd met acrylverf. Op donderdagochtend is men ook vrij in de keuze van het materiaal.

Informatie en inschrijving
Als je nadere informatie over het AKM, de cursus of de docent wilt krijgen, kun je die vinden op www.atelierdekrommemijdrecht.nl of verkrijgen via een email aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Via de website of dit emailadres kun je je ook inschrijven. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij als je zeker wilt zijn van een cursusplaats.
Laatst bewerkt op: 16 februari 2020 11:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileumaanbieding serie creatieve cursussen bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Op 31 maart 1980 nam Gijs Piera het initiatief om in Mijdrecht een ‘vereniging van amateur beeldende kunstenaars’ op te richten. Het kreeg de naam ‘Atelier de Kromme Mijdrecht’. Volgende maand bestaat de vereniging 40 jaar. In die jaren hebben honderden kinderen en volwassenen kennis kunnen maken met de kunst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: