001 -Family
Miss Marjorie te gast bij Rick FM.

Miss Marjorie te gast bij Rick FM.


Geplaatst op: 16 februari 2020

Miss Marjorie (Marjorie Lammerts) is dinsdagochtend 18 februari van 10.00 tot 11.00 uur de speciale gast in het programma Goedemorgen Amstelland op Rick FM.

Programmamakers Frank van Agtmaal en Jomaro Kooke interviewen Miss Marjorie over haar veelzijdige carrière, favoriete muziek en draaien natuurlijk ook haar eigen muziek.
Miss Marjorie zit al 39 jaar in het vak.

Toen Marjorie 10 jaar oud was, deed ze voor het eerst mee aan een talentenjacht. Haar nicht, Ruth Jacott, bracht haar hiermee in de muziekwereld. Later zat ze in 'Total Touch', 'Mai Tai' en 'Be Gentle', toerde met Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis.

Twee weken geleden heeft ze meegedaan aan het RTL-programma "All together now". Miss Marjorie is nu ook in het theater te zien. In haar eerste theatershow ‘Mijn Leven In Showbizz’, samen met Berget Lewis, Glenda Peters, CB Milton, Nick Nicolai en vier backing vocals, neemt ze het publiek mee op een muzikale reis door haar leven.

Haar echte carrière begon op 15-jarige leeftijd. Ze zong in de Belgische meidengroep Loving Angels, die een wereldtournee maakte en deed podiumervaring op door in de achtergrond-koren van o.a. de Golden Earring, Lee Towers, Johnny Logan en René Froger te zingen. Na vier jaar werd ze leadzangeres van de groep Trendy House en werd haar gevraagd de achtergrondzang voor de theatertournee van haar nicht Ruth Jacott te verzorgen.

Met haar vriendin Berget Lewis zong ze in de 30-man sterke Gospel Train, waarna ze werd benaderd door Trijntje Oosterhuis om in te vallen bij Total Touch. Vervolgens toerde ze o.a. met Candy Dulfer, André Hazes en De Dijk.

Eind 2003 werd ze gevraagd om het nieuwe gezicht te worden van het in de jaren tachtig populaire discotrio Mai Tai.
Met Mai Tai-manager en producent Jeff Borrenbergs startte ze in 2008 een soloproject. Onder de naam BYentl had ze dat jaar een tweetal hits met 'No One But You' (nr. 8) en 'Thinking about you' (nr. 12). BYentl behaalde tussen 2008 en 2011 zes gouden platen, eenmaal platina en eenmaal dubbelplatina. In de zomer van 2015 besluit Marjorie verder op te treden als Miss Marjorie.

Momenteel treedt Marjorie, naast haar eigen repertoire, ook op met de groep; The New Gospel Sensation. De groep was o.a. te zien in 'All You Need is Love' en de show van Tino Martin.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
En ook overal met de gratis TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/


Laatst bewerkt op: 16 februari 2020 11:55

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Miss Marjorie te gast bij Rick FM.

Miss Marjorie (Marjorie Lammerts) is dinsdagochtend 18 februari van 10.00 tot 11.00 uur de speciale gast in het programma Goedemorgen Amstelland op Rick FM. Programmamakers Frank van Agtmaal en Jomaro Kooke interviewen Miss Marjorie over haar veelzijdige carrière, favoriete muziek en draaien natuurlijk ook haar eigen muziek. Miss Marjorie zit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: