VIOS zoekt jubileden

VIOS zoekt jubileden


Geplaatst op: 17 februari 2020

Dit jaar viert Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht haar 120-jarig bestaan. Gedurende het jaar zal bij meerdere evenementen worden stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal. Een van de evenementen die door Muziekvereniging VIOS georganiseerd wordt is de Seizoenpresentatie, die plaatsvindt op zaterdagavond 18 april a.s. in Sporthal De Phoenix.
 
Om van deze editie een groot succes te maken zijn wij op zoek naar oud-leden die nog eens, samen met de huidige leden van Show- & Marchingband VIOS, zouden willen optreden. Mede door onze oud-leden heeft VIOS deze respectabele leeftijd bereikt en het zou erg leuk zijn om dit jubileum samen met hen te vieren. Het is de bedoeling dat tijdens de Seizoenpresentatie een aantal muziekstukken ‘uit de oude doos’ opgevoerd gaan worden. Om deze stukken in te studeren wordt er in maart op twee maandagavonden gezamenlijk gerepeteerd. Uiteraard zal ook de bij VIOS gebruikelijke gezelligheid niet ontbreken.
 
Ben je oud-lid van VIOS en lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar oudleden@vios-mijdrecht.nl. We kijken uit naar jullie deelname!


Laatst bewerkt op: 17 februari 2020 08:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS zoekt jubileden

Dit jaar viert Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht haar 120-jarig bestaan. Gedurende het jaar zal bij meerdere evenementen worden stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal. Een van de evenementen die door Muziekvereniging VIOS georganiseerd wordt is de Seizoenpresentatie, die plaatsvindt op zaterdagavond 18 april a.s. in Sporthal De Phoenix. Om van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: