001 -Family
Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht

Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht


Geplaatst op: 17 februari 2020

Op woensdag 12 februari speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen Apollo 2.

Atlantis staat op een mooie tweede plaats in de poule en was er dan ook op gebrand om de punten in Mijdrecht te houden om zo aansluiting te houden voor eventuele promotie. Vorige keer werd er helaas verloren van Apollo, dus Atlantis wist dat ze hard aan de bak mochten.
 
De basisspelers voor deze wedstrijd waren Jeroen, Rick, Natasja, Joy, Jelmer, Mark, Amy en Melissa. Op de bank zaten Kevin, Tessa, Sharon, Jelle, Davey en Chantal.

De wedstrijd begon goed voor Atlantis door twee snelle doelpunten van Jeroen. Zowel Atlantis als Apollo hadden moeite om de korf te vinden.  Doordat Atlantis niet de juiste kansen uitspeelde en deze als vervolg niet afmaakten, bleef Apollo de gehele eerste helft de aansluiting houden. Er werd uiteindelijk de rust in gegaan met een stand van 10-8 in het voordeel van Atlantis.
 
Na de rust ging de score gelijkop. Beide teams konden nu makkelijker de korf vinden. Gedurende de tweede helft lukte het Atlantis de voorsprong te vergroten. Na nog enkele wissels en mooie doelpunten stond er op het einde van de wedstrijd een score op het bord van 21-13.
 
Atlantis 2 speelt hun volgende wedstrijd op 7 maart. Zij zullen het in Barneveld om 17:00 op nemen tegen Revival 2.
 


Laatst bewerkt op: 17 februari 2020 08:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht

Op woensdag 12 februari speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen Apollo 2. Atlantis staat op een mooie tweede plaats in de poule en was er dan ook op gebrand om de punten in Mijdrecht te houden om zo aansluiting te houden voor eventuele promotie. Vorige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: