001 -Family
”cv de Vinkeveense Steupels”  vieren Carnaval in Maria-oord

”cv de Vinkeveense Steupels” vieren Carnaval in Maria-oord


Geplaatst op: 17 februari 2020

Vrijdag 21 februari organiseren cv de Steupels onder leiding van onze prinses Dolly de 1e weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Maria-oord te Vinkeveen.

Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2-3 middagen organiseren en deze editie is dan ook “Carnaval 2020”.  Samen met onze leden, bewoners en bezoekers gaan we er weer een leuk feestje van maken en zullen er ook weer doldwaze en leuke acts te zien en horen zijn allen uitgevoerd door onze eigen steupel artiesten, waaronder onze eigen single “wij zijn de Vinkeveense steupels”, René Karts, John & Rini, Jannes, Jettie Paletti, Nick & Danny, BZN, de Toppers en nog vele meer.
 
En dit jaar is het ons gelukt een artiest te vinden die weinig nodig heeft om er een feestje van te maken en wel een hele bekende Amsterdammer die zijn die oa over zijn schoonmoeder zingt, dus dat beloofd weer 100% gezelligheid.
 
Ook zal er er een lekker hapje aanwezig zijn voor iedereen die u wordt aangeboden door de Steupels sponsoren.
 
De middag zal aanvangen om 14.00 uur en zal tot 16.00 uur duren en bent u welkom in Brinkzicht alwaar dit weer wordt omgetoverd in een Steupel ”Carnaval 2020” zaal.
 
Na deze middag zullen de Steupels weer de afterparty houden in partycentrum “de Vink” op de Herenweg 55 alwaar u natuurlijk ook van harte welkom bent vanaf 17.00 uur, en ook hier zal live muziek aanwezig zijn.

En zaterdagavond zijn de Steupels te gast bij ’t Kruytvat in Vinkeveen alwaar het feest ook zal uitbarsten vanaf 21.30 uur.Laatst bewerkt op: 17 februari 2020 11:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

”cv de Vinkeveense Steupels” vieren Carnaval in Maria-oord

Vrijdag 21 februari organiseren cv de Steupels onder leiding van onze prinses Dolly de 1e weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Maria-oord te Vinkeveen. Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2-3 middagen organiseren en deze editie is dan ook “Carnaval 2020”.  Samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: