001 - Escaperoom aglemeen
Repair Café start in Baambrugge op 3 maart 2020

Repair Café start in Baambrugge op 3 maart 2020


Geplaatst op: 18 februari 2020

Drie maart 2020 om 10.00 uur is een dag om te onthouden!
Op deze datum start namelijk tijdens de buurtkamer bijeenkomst een nieuw Repair Café en wel in Dorpshuis de 5 Bogen, aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.
 
Het betreft momenteel wel een aangepast Café, want we hebben nog maar 2 vrijwilligers. Gelukkig willen de vrijwilligers van de andere cafés in Vinkeveen Abcoude en Mijdrecht hen in de begintijd waar nodig te hulp schieten, maar we zijn nog steeds op zoek naar reparateurs!
Let op! Een Repair Café is gratis, maar als er onderdelen moeten worden gekocht die noodzakelijk zijn voor de reparatie zijn die voor eigen rekening.
U kunt uw spullen overigens niet inleveren en afhalen zoals bij commerciële reparatie diensten. U brengt een kapot voorwerp mee, en bekijkt onder het genot van een heerlijk gratis kopje koffie hoe uw `reparateur’ aan het werk gaat.
 
Verzamel vanaf heden alvast uw kapotte spullen zoals een stofzuiger, koffiezetapparaat, lamp, waterkoker of laptop zodat u ze op 3 maart vanaf 10.00 uur kan laten herstellen.
Kleding kunt u ook laten repareren, want onze naaister Elize heeft de skills in huis om bijna alles te repareren.
 
Repair Café Baambrugge zal vanaf 3 maart elke eerste dinsdag van de maand geopend zijn. U kunt u aanmelden als reparateur bij Annemarie Keja ( sociaal cultureel werker bij Tympaan-de Baat) Tel  0294-284824 of via Mail  a.keja@stdb.nl


Laatst bewerkt op: 18 februari 2020 09:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Repair Café start in Baambrugge op 3 maart 2020

Drie maart 2020 om 10.00 uur is een dag om te onthouden!Op deze datum start namelijk tijdens de buurtkamer bijeenkomst een nieuw Repair Café en wel in Dorpshuis de 5 Bogen, aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge. Het betreft momenteel wel een aangepast Café, want we hebben nog maar 2 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: