001 - Escaperoom aglemeen
Stoelhonkbaltoernooi in kantine VV Argon

Stoelhonkbaltoernooi in kantine VV Argon


Geplaatst op: 18 februari 2020

In de kantine van VV Argon in Mijdrecht werd er een heel ander soort balspel gespeld: stoelhonkbal. Een variant op honkbal, met minstens zoveel spanning en plezier! Het weerzien van de zes stoelhonkteams bracht meteen een gezellige stemming. Voordat de strijd begon was er een lunch en natuurlijk de traditionele groepsfoto’s.

Wethouder van Sportzaken drs. Rein Kroon gaf het startsein voor de wedstrijden door zelf de eerste worpen te doen, en te ervaren dat dat zo eenvoudig nog niet is.

In stoelhonkbal draait het om punten te scoren door de zachte bal in een gat, het honk, te gooien. Concentratie en goed mikken zijn dan belangrijk en een homerun, het middelste gat, levert extra punten op. Twee teams strijden tegen elkaar, wat naast gezelligheid ook een prettige spanning brengt om als winnaar uit de bus te komen. Veel oudere senioren beleven veel plezier aan hun wekelijkse uurtje stoelhonkbal, terwijl de toernooien voor extra spanning en gezelligheid zorgen.

Dit Kees van Ankeren toernooi werd alweer voor de elfde keer gehouden en was opnieuw zeer geslaagd. Het was een fijne, sportieve middag met veel gezelligheid dankzij de vele vrijwilligers, de gastvrijheid van Argon en vooral ook door de enthousiaste deelnemers, die alweer uitzien naar het volgende toernooi.
Wilt u eens kennismaken met stoelhonkbal bij Senior Sport Actief, kom dan eens kijken op maandag van 14 tot 15 uur in De Kom in Mijdrecht, of op vrijdag van 14.30 tot 15.30 uur in Zuiderhof in Vinkeveen. U bent van harte welkom!Laatst bewerkt op: 18 februari 2020 10:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stoelhonkbaltoernooi in kantine VV Argon

In de kantine van VV Argon in Mijdrecht werd er een heel ander soort balspel gespeld: stoelhonkbal. Een variant op honkbal, met minstens zoveel spanning en plezier! Het weerzien van de zes stoelhonkteams bracht meteen een gezellige stemming. Voordat de strijd begon was er een lunch en natuurlijk de traditionele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: