001 -Family
Ruim 225 deelnemers Lichtjesloop Uithoorn

Ruim 225 deelnemers Lichtjesloop Uithoorn


Geplaatst op: 18 februari 2020

Iets meer dan 225 deelnemers hebben op vrijdag 14 februari, de dag van de liefde, meegelopen met de Lichtjesloop. Een wandeling van drie kilometer rond het Zijdelmeer. Wethouder Ria Zijlstra opende traditiegetrouw en liep ook mee met de wandeling die elk jaar georganiseerd wordt door Uithoorn voor Elkaar.

Niet alleen de deelnemers waren deze keer prachtig verlicht maar ook het gemeentehuis deed mee. De lichtshow van AlexP trok heel wat kijkers. Speciaal vanwege het 200-jarig bestaan van de gemeente stond het gemeentehuis daarmee in het middelpunt van de belangstelling.
Tussen de stormen door van deze week was het precies op vrijdagavond windstil. Ook dit jaar had iedereen  weer enorm zijn best gedaan om zich te verkleden met diverse licht- creaties.

Na afloop van de loop werden de prijs winnaars van de avond in het zonnetje gezet. Het thema van de loop was dit jaar Vinden en Verbinden. Iedereen kon vooraf zijn of haar vindt en verbind wens in de wensdoos stoppen. Volgende week worden de winnaars hiervan bekend gemaakt en worden zij verwend met een gezamenlijke high tea.
 

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruim 225 deelnemers Lichtjesloop Uithoorn

Iets meer dan 225 deelnemers hebben op vrijdag 14 februari, de dag van de liefde, meegelopen met de Lichtjesloop. Een wandeling van drie kilometer rond het Zijdelmeer. Wethouder Ria Zijlstra opende traditiegetrouw en liep ook mee met de wandeling die elk jaar georganiseerd wordt door Uithoorn voor Elkaar. Niet alleen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: