001 - Escaperoom aglemeen
Razende reporters bij Radio Aalsmeer

Razende reporters bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 18 februari 2020

Het jeugdprogramma ‘Young Ones’ zet voortaan ‘razende reporters’ in. De 16-jarige Kudelstaartse meiden Iris Wessels en Lotte Zethof gaan, onder de naam ‘Irish & Latte on the Road’, wekelijks met de microfoon op pad voor interessante, bijzondere en grappige interviews met jonge Aalsmeerders of Kudelstaarters. De eerste opnames waren bij de B-selectie handbalmeiden van Greenpark, die aan het trainen waren in de Bloemhof. Ze kregen ook trainer Marcel voor de microfoon. Deze reportage wordt uitgezonden tijdens ‘Young Ones’ op woensdag 26 februari tussen 19.00 en 20.00 uur. In die uitzending ontvangen presentator Jonas, technicus Stevan en redacteur Ilse Kees van de Schilden, die komt vertellen over zijn actie voor het WNF. Rody Kamman is deze uitzending gastpresentator naast Jonas.
 
‘Echt Esther’ in gesprek met drie generaties ‘De Groot’
Tijdens de zwangerschapsverlof van Esther Sparnaaij wordt donderdag 20 februari de bijzondere uitzending herhaald met drie generaties ‘De Groot’.  Radio Aalsmeer-voorzitter Henk de Groot, zoon René en kleinzoon Perijn zijn te gast. Henk houdt zich nu bezig met het opzetten van (bloemen)markten in het buitenland en was jaren lang logistiek adviseur van de VBA in Aalsmeer. René werkt als Content Marketing Strateeg voor de B2B-markt op social media, met een specialisatie naar LinkedIn en Twitter. En Perijn is scholier en heeft samen met opa en papa goed nagedacht over de muziek voor deze uitzending.
 
Directeur Universiteit van Nederland bij ‘Blikopener Radio’
Waarom vernietigt vanillevla onze hersenen? Hoe kun je overtuigen met maar één woord? Waarom ga jij vanavond weer te laat naar bed? Voorbeelden van korte colleges die de beste wetenschappers uit Nederland en Vlaanderen verzorgen op internet, radio en televisie. Maurice van Wordragen, directeur van organisator Universiteit van Nederland en de Universiteit van Vlaanderen, komt maandag 24 februari om 18.00 uur vertellen over deze colleges die wetenschap tot leven brengen voor jong en oud. Maandag 17 februari was Bas Verkaik te gast. Hij is de oprichter van SPIKE Technologies. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert batterijen voor elektrische vervoermiddelen. Hij wil het universitair onderwijs vernieuwen door studenten uit verschillende studieprogramma’s samen te laten werken met bedrijven aan maatschappelijke uitdagingen. Samen met andere studenten reed hij in tachtig dagen de wereld rond op een elektrische motorfiets. Meer weten? Luister de uitzending terug op de website van Radio Aalsmeer. 
 
‘Door de Mangel' bekent kleur
De Kudelstaartse Tarinthe van Eijk is integratiebegeleidster bij Ons Tweede Thuis. De 285e gast in ‘Door de Mangel’ sprak daar afgelopen maandag ronduit over. “Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen praktijk KinderyogaTa.” Ze geeft yogalessen aan kinderen en tieners. “Even niet op een schermpje, maar ontspannen op een matje.” Tarinthe noemde zichzelf iemand met een groot hart, een blij mens en chaotisch.

De Aalsmeerse Ellen Venema komt maandag 24 februari naar de studio om gemangeld te worden. “Ik zie veel overeenkomsten tussen kinderyoga en het coachen van vrouwen om hun innerlijke intuïtie te volgen. Zij doet dat o.a. met kleuren en met volwassenen i.p.v. kinderen”, vertelde Tarinthe. Ze wil van haar weten of het pad waarop zij nu zit voldoening geeft.
Het team van ‘Door de Mangel’ zit maandag 24 februari vanaf 19.00 uur klaar om haar van alles daarover te vragen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Ellen, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.Laatst bewerkt op: 18 februari 2020 11:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Razende reporters bij Radio Aalsmeer

Het jeugdprogramma ‘Young Ones’ zet voortaan ‘razende reporters’ in. De 16-jarige Kudelstaartse meiden Iris Wessels en Lotte Zethof gaan, onder de naam ‘Irish & Latte on the Road’, wekelijks met de microfoon op pad voor interessante, bijzondere en grappige interviews met jonge Aalsmeerders of Kudelstaarters. De eerste opnames waren bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: