Kies je Sport is er weer

Kies je Sport is er weer


Geplaatst op: 18 februari 2020

De nieuwste editie van Kies Je Sport is er! Het is alweer de twintigste uitgave van dit – inmiddels digitale – boekje. Kies Je Sport is dé manier om kennis te maken met verschillende sporten in en om De Ronde Venen. Nieuw dit jaar is dat niet alleen kinderen maar ook hun ouders van harte zijn uitgenodigd om zich in te schrijven. De inschrijving sluit op 8 maart 2020.

Voor een klein bedrag kennismaken

Een groot aantal sportaanbieders in gemeente De Ronde Venen verleent vol enthousiasme hun medewerking aan Kies je Sport. Bij hen is het mogelijk een korte sportcursus te volgen van drie, vier of vijf lessen. Tijdens deze lessen leer je een aantal belangrijke technieken om die sport te kunnen beoefenen. En kom je er meteen achter of de sport ook iets voor jou is. 

Ook ouders mogen meedoen

Dit jaar zijn kinderen én ouders van harte uitgenodigd om mee te doen. Zo krijgen ouders een nóg beter beeld van de vereniging en de sport waar hun kind geïnteresseerd is. Soms kunnen ouders meedoen met de les van hun kind en soms is er voor beiden een aparte les. In het Kies Je Sport boekje staat duidelijk aangegeven bij welke sportaanbieders dit kan en in welke vorm.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020 via het inschrijfformulier op  https://jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/. Uiterlijk twee weken daarna ontvangt iedereen bericht over de cursus waar hij of zij is ingedeeld.

 

 Laatst bewerkt op: 18 februari 2020 16:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies je Sport is er weer

De nieuwste editie van Kies Je Sport is er! Het is alweer de twintigste uitgave van dit – inmiddels digitale – boekje. Kies Je Sport is dé manier om kennis te maken met verschillende sporten in en om De Ronde Venen. Nieuw dit jaar is dat niet alleen kinderen maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: