001 - Escaperoom aglemeen
De ­­Vinken F1 stralend middelpunt

De ­­Vinken F1 stralend middelpunt


Geplaatst op: 21 februari 2020

Het was een druk weekend voor De Vinken F1. Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Pernix op het programma en zondag was er een wel heel speciaal uitje naar een Korfbal Leaguewedstrijd.
 
Zwaarbevochten winst bij Pernix
Eerst de zaterdag. Het was voor de tweede week op rij op tijd opstaan én een eindje rijden voor de F1. De return tegen Pernix in Leiden beloofde een leuke wedstrijd te worden. Thuis werd redelijk ruim gewonnen, maar toch was het een gelijkwaardig potje. Dat was nu ook het geval. Na de eerste tien minuten keken Sanne, Lisa, Florian, Mike, Stan en Kjeld tegen een achterstand aan van drie punten. Vlak voor rust werd de stand bijna gelijkgetrokken tot 7-6. Ook de tweede helft was spannend, met een mooie inhaalrace werd in het laatste kwart toch de winst binnengesleept. Eindstand 10-13, een mooi begin van een korfbalweekend.
 
In de spotlights bij Blauw-Wit
Zondagmiddag stond de ploeg weer klaar om met ouders, broers en zusjes af te reizen naar Amsterdam, voor de Korfbal Leaguewedstrijd Blauw-Wit tegen Groen Geel. Daar mochten ze in eigen Vinkentenue mee oplopen met de spelers van Groen Geel. Superspannend! Na het omkleden en wat instructies ging het licht in de volle sporthal uit en de muziek en de spotlights aan. Onder luid applaus mochten Sanne, Lisa, Sara, Florian, Mike, Stan en Kjeld één voor één naar voren komen met een speler van Groen Geel. Daar werden ze ook allemaal nog even voorgesteld. Van de zenuwen die er vooraf nog wel een beetje waren, was bij het oplopen niet veel meer te merken. Allemaal stralende gezichtjes.
 
Na het voorstellen was het tijd voor de wedstrijd. De Vinkjes mochten de wedstrijd bekijken vanaf een eigen bankje, een heel spektakel om zo dicht op het veld te mogen zitten. De wedstijd werd uiteindelijk gewonnen door de thuisploeg. Zo’n echte Leaguewedstrijd kijken is heel leuk. Ook kregen de kinderen allemaal een pen en een speciale kaart om handtekeningen te verzamelen van Blauw-Wit. Daar werd na de wedstrijd dankbaar gebruik van gemaakt, fanatiek werden spelers en staf door de F-jes achtervolgd om de kaart helemaal vol te krijgen.
Een fantastische ervaring voor de Vinkeveense F1; nieuwe helden ontmoet en een mooie herinnering gemaakt met elkaar.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De ­­Vinken F1 stralend middelpunt

Het was een druk weekend voor De Vinken F1. Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Pernix op het programma en zondag was er een wel heel speciaal uitje naar een Korfbal Leaguewedstrijd. Zwaarbevochten winst bij PernixEerst de zaterdag. Het was voor de tweede week op rij op tijd opstaan én … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: