001 - Escaperoom aglemeen
Code geel: carnavalsoptocht Kudelstaart geschrapt

Code geel: carnavalsoptocht Kudelstaart geschrapt


Geplaatst op: 23 februari 2020

Het naderende noodweer, en de daarbijhorende windstoten, gooit roet in het eten voor carnavalsvierders in Kudelstaart. Daar besloot de carnavalsvereniging om de optocht vandaag niet door te laten gaan. 

Carnavalsverening De Pretpeurders in Kudelstaart liet zondagochtend op Facebook weten de optocht te schrappen. "Wij hebben moeten besluiten om de optocht vandaag NIET door te laten gaan , Vanwege de weersomstandigheden is het NIET veilig voor deelnemers en omstanders. Uiteraard betreuren wij dot besluit."

Het KNMI in De Bilt verwacht vandaag vanaf 10.00 uur forse windstoten. En dat gaat niet goed samen met een optocht met praalwagens en veel publiek, zo vonden ze in Kudelstaart. "Er worden windstoten verwacht en dan kunnen we de veiligheid van deelnemers en bezoekers niet garanderen."

schermafbeelding-2020-02-23-om-10-08-51_1582450728.png


Laatst bewerkt op: 23 februari 2020 10:39

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Code geel: carnavalsoptocht Kudelstaart geschrapt

Het naderende noodweer, en de daarbijhorende windstoten, gooit roet in het eten voor carnavalsvierders in Kudelstaart. Daar besloot de carnavalsvereniging om de optocht vandaag niet door te laten gaan.  Carnavalsverening De Pretpeurders in Kudelstaart liet zondagochtend op Facebook weten de optocht te schrappen. "Wij hebben moeten besluiten om de optocht vandaag NIET door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: