Inhaalactie leidt tot grote crash op N201 Vinkeveen


Geplaatst op: 24 februari 2020

Door een inhaalactie op de N201 tussen de Vinkeveense Plassen is maandagochtend een groot ongeluk gebeurd. De weg is volledig afgesloten.

Bij de crash waren meerdere auto's en een vrachtwagen betrokken. De Audi was bezig met een inhaalactie. De bestuurder wilde waarschijnlijk langzaam rijdende automobilisten, die stil stonden voor een openstaande brug, voorbij toen er in tegengestelde richting een vrachtwagen passeerde.

Verschillende auto's raakte betrokken bij het ongeval. Er vielen meerdere gewonden en zeker drie van hen zijn meegenomen naar het ziekenhuis. Over hun toestand is nog niets bekendgemaakt.

De N201 blijft nog lange tijd afgesloten voor politie-onderzoek. Het verkeer moet voorlopig rekening houden met vertraging en een omleiding.Laatst bewerkt op: 24 februari 2020 12:23

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inhaalactie leidt tot grote crash op N201 Vinkeveen

Door een inhaalactie op de N201 tussen de Vinkeveense Plassen is maandagochtend een groot ongeluk gebeurd. De weg is volledig afgesloten. Bij de crash waren meerdere auto's en een vrachtwagen betrokken. De Audi was bezig met een inhaalactie. De bestuurder wilde waarschijnlijk langzaam rijdende automobilisten, die stil stonden voor een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...