HandjeHelpen
Jamai verrast Huub en Ria uit Aalsmeer met 100.000 euro

Jamai verrast Huub en Ria uit Aalsmeer met 100.000 euro


Geplaatst op: 24 februari 2020

Een grote verrassing voor Huub en Ria uit Aalsmeer. Het koppel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij bij de winnaars op de stoep om hen te verrassen. Nadat het koppel hun vier grootste wensen had opgeschreven, verraste Jamai hen met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij.

Huub en Ria reageren dolblij: "Binnenkort zijn we alweer 50 jaar getrouwd. Hiervoor zijn we een groot feest aan het organiseren. Deze prijs komt dus heel goed uit! Ook willen we met alle kinderen én kleinkinderen naar Disneyland Parijs. Maar eerst heeft de auto een opknapbeurt nodig. We zijn ontzettend dankbaar dat dit nu allemaal kan!"

Uitreiking op tv
De uitreiking aan Huub en Ria was afgelopen zaterdag 22 februari te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs' bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken.Laatst bewerkt op: 24 februari 2020 12:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jamai verrast Huub en Ria uit Aalsmeer met 100.000 euro

Een grote verrassing voor Huub en Ria uit Aalsmeer. Het koppel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij bij de winnaars op de stoep om hen te verrassen. Nadat het koppel hun vier grootste wensen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: