001 - Escaperoom aglemeen
Leren fietsen voor volwassenen

Leren fietsen voor volwassenen


Geplaatst op: 24 februari 2020

Wil je leren fietsen? Of heb je het vroeger wel geleerd, maar durf je eigenlijk niet meer? Dan kun je je aanmelden voor de Fietslessen voor volwassenen. De lessen – gegeven door een fietsdocent met ondersteuning van vrijwilligers – gaan eind maart van start in zowel Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis als Vinkeveen. Op dinsdag 10 maart vindt een informatiebijeenkomst plaats.

De fietslessen worden gegeven in een groepje van maximaal tien deelnemers. In elf lessen van elk één uur wordt geoefend met op- en afstappen, remmen en bochten maken. Daarnaast worden de verkeers- en voorrangsregels besproken. Deelnemers wordt geleerd om op eigen kracht te fietsen; de begeleiders houden de deelnemers niet vast. Aan het volgen van deze fietslessen zijn geen kosten verbonden omdat ze mede mogelijk zijn gemaakt door een subsidie van de Provincie Utrecht. Deelnemers moeten wel zelf een fiets hebben en dienen in het bezit te zijn van een WA-verzekering.

Nieuwsgierig naar de fietslessen? Kom naar de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 10 maart van 19.15 tot 21.00 uur bij het VerkeersCollege aan de Diamant 6 in Mijdrecht. Voor deze startbijeenkomst is geen fiets nodig. Lijkt het je leuk om deze fietslessen te begeleiden? Wij zoeken nog vrijwilligers.

Informatie en aanmelden: Annelies de Hoop – a.dehoop@stdb.nl of 0297-230 280.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leren fietsen voor volwassenen

Wil je leren fietsen? Of heb je het vroeger wel geleerd, maar durf je eigenlijk niet meer? Dan kun je je aanmelden voor de Fietslessen voor volwassenen. De lessen – gegeven door een fietsdocent met ondersteuning van vrijwilligers – gaan eind maart van start in zowel Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: