001 -Family
Wandelclinic bij de Veenlopers

Wandelclinic bij de Veenlopers


Geplaatst op: 24 februari 2020

Atletiek vereniging de Veenlopers gaat  een clinic ”Sportief Wandelen” organiseren. Op donderdagavond  9 April zal de  serie van 8 trainingen starten.
Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren- pezen en gewrichten.
Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn, tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Wandelaars kunnen na de clinic ook lid worden van onze vereniging de Veenlopers, een lidmaatschap kost  € 55,00 per jaar  en een eenmalige bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden dan ook gelinkt aan de KNWB Koninklijke Nederlandse Wandel Bond, als u meer informatie wenst gaat naar onze  website  www.veenlopers.nl

Elke donderdagavond zal deze wandelgroep van start gaan en de tijden zijn van 19:30- 20:45 uur. Deze trainingen zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer plaats vinden.  
 
De eerste trainingen:
Op donderdagavond  9 april 19:30-20:45, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.  De kosten bedragen  € 30,00  per deelnemer voor de clinic en gratis meetrainer tot 1-07-2020.
Enthousiast?  Aanmelden kan via de Veenlopers website  www.veenlopers.nl , kijk onder Clinic Sportief Wandelen  en vul het formulier in.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelclinic bij de Veenlopers

Atletiek vereniging de Veenlopers gaat  een clinic ”Sportief Wandelen” organiseren. Op donderdagavond  9 April zal de  serie van 8 trainingen starten.Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: