001 - Escaperoom aglemeen
Start verkoop laatste fase de Maricken op zaterdag 7 maart

Start verkoop laatste fase de Maricken op zaterdag 7 maart


Geplaatst op: 25 februari 2020

 
Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.

Op zaterdag 7 maart gaan verschillende ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen én vrijstaande woningen in verkoop. U kunt kiezen uit verschillende groottes en architectuurstijlen. Wonen op het eiland, aan het water of aan een groene woonstraat? Het kan in deze gezellige, groene wijk die met de realisatie van deze fase compleet is.
 
Benieuwd naar het aanbod? Kom op zaterdag 7 maart van 10 tot 12 uur naar het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis. Op de website vindt u meer informatie. www.demaricken.nl
 
In de Maricken voelen mensen zich snel thuis. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek.  Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Onbezorgd genieten, dat kan in de Maricken.
 
De Maricken leeft al volop. Al in 300 woningen wordt met plezier gewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.Laatst bewerkt op: 25 februari 2020 14:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start verkoop laatste fase de Maricken op zaterdag 7 maart

 Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. Op zaterdag 7 maart gaan verschillende ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen én vrijstaande woningen in verkoop. U kunt kiezen uit verschillende groottes en architectuurstijlen. Wonen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: