001 -Family

Zuwe Zorg biedt advies en steun bij het opvoeden


Geplaatst op: 15 september 2011

Kinderen zijn leuk! Maar soms ook lastig of dwars. Opvoeden gaat de ene ouder beter af dan de andere, maar elke ouder heeft wel eens behoefte aan steun en advies. De cursus Opvoeden & zo van Zuwe Zorg helpt hierbij. De cursus start op woensdag 26 oktober a.s. in Mijdrecht. Ook voor ouders die (nog) geen problemen ondervinden met hun kind(eren), kan het prettig zijn om zich in het ouderschap te verdiepen. Deze cursus gaat over kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Wat houdt de cursus in?
De cursus laat de deelnemers zien hoe je positief gedrag kan stimuleren en vervelend gedrag kan verminderen. Videobeelden brengen de leerstof duidelijk in beeld. Ook oefenen de deelnemers de nieuwe vaardigheden met medecursisten. Daarnaast krijgen deelnemers opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Meer informatie en aanmelden
De cursus start op woensdag 26 oktober in Mijdrecht, Hoofdweg 1. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur en de kosten bedragen € 60,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen. Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur) of E informatie@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zuwe Zorg biedt advies en steun bij het opvoeden

Kinderen zijn leuk! Maar soms ook lastig of dwars. Opvoeden gaat de ene ouder beter af dan de andere, maar elke ouder heeft wel eens behoefte aan steun en advies. De cursus Opvoeden & zo van Zuwe Zorg helpt hierbij. De cursus start op woensdag 26 oktober a.s. in Mijdrecht. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: