001 - Escaperoom aglemeen
Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”

Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”


Geplaatst op: 27 februari 2020

Afgelopen vrijdag 21 februari organiseerde cv de Steupels weer samen met alle bewoners Carnaval 2020 en met natuurlijk onze prinses Dolly de 1e !
 
Het was vanaf minuut 1 tot einde weer een super gezellig feest voor de inwoners van het Maria-oord en alle ± 200 bezoekers. De Steupels hadden dan ook weer groots uitgepakt met hilarische acts waar alle bewoners van genoten en meerdere malen werdt de polonaise ingezet.


Een van de hoogte punten was dan ook weer een optreden van Zanger Ronald die zoals we hem ook kennen er een groot feest van maakte met zijn carnaval hits.
 
Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die op alle manieren geholpen hebben deze middag en natuurlijk alle sponsoren vrienden van De Steupels die ervoor zorgen dat we weer een lekker hapje hebben kunnen aanbieden en dit soort middagen zo’n 2-3 per jaar te kunnen organiseren.
 
Na deze middag zijn de Steupels vertrokken naar partycentrum de Vink alwaar het carnavals feest door ging tot in de kleine uurtjes.
De Steupels hebben verder nog hun feestje gevierd op zaterdag in eetcafé ’t Kruytvat en zondags bij de optocht in Vlijmen.Laatst bewerkt op: 27 februari 2020 10:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Was weer super gezellig met ”cv de Vinkeveense Steupels”

Afgelopen vrijdag 21 februari organiseerde cv de Steupels weer samen met alle bewoners Carnaval 2020 en met natuurlijk onze prinses Dolly de 1e ! Het was vanaf minuut 1 tot einde weer een super gezellig feest voor de inwoners van het Maria-oord en alle ± 200 bezoekers. De Steupels hadden dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: