001 - Escaperoom aglemeen
Carnaval bij Soos De Cirkel, verrassing van de Hoefstampers

Carnaval bij Soos De Cirkel, verrassing van de Hoefstampers


Geplaatst op: 27 februari 2020

Bij Soos De Cirkel gaat het niet alleen om spelletjes doen, knutselen, muziek maken, gezellig samen zijn. Ze kunnen ook heel goed feesten!

Op dinsdag 25 februari vierde Soos De Cirkel carnaval. De deejee draaide de ene carnavalskraker na de andere, dus de voetjes bleven van de vloer.
Heel onverwacht kwam na een uurtje een delegatie van de Carnavalsvereniging De Hoefstampers uit De Hoef binnen. Terwijl zij hun verenigingslied zongen werd de polonaise nóg langer en gezelliger. Als klap op de vuurpijl hadden de Hoefstampers een schitterende verrassing. Ze hadden namelijk onlangs een benefietavond georganiseerd en de opbrengst bestemd voor Soos De Cirkel. En zo overhandigden de kleine prins en prinses carnaval, Max en Carmen, een cheque van € 1.750! Een geweldig mooi bedrag, waar al een heel goede bestemming voor is. Het lijkt nog ver weg maar in maart 2021 wordt de Playbackshow weer georganiseerd en daar kan het geld heel goed voor gebruikt worden.

Onder luid gejuich en applaus voor de Hoefstampers werden nog een paar gezellige polonaises ingezet.
Laatst bewerkt op: 27 februari 2020 10:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carnaval bij Soos De Cirkel, verrassing van de Hoefstampers

Bij Soos De Cirkel gaat het niet alleen om spelletjes doen, knutselen, muziek maken, gezellig samen zijn. Ze kunnen ook heel goed feesten! Op dinsdag 25 februari vierde Soos De Cirkel carnaval. De deejee draaide de ene carnavalskraker na de andere, dus de voetjes bleven van de vloer.Heel onverwacht kwam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: