001 - Tuimarkt

Mis de boot niet; kom zeilen


Geplaatst op: 26 februari 2020

Lekker zeilen in het voorjaar. 

De Vinkeveense Plassen zijn van april tot oktober gevuld met de gekleurde zeiltjes van Zeilschool De Vinkeveense Plassen. De zeillessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Tijdens de kleine vakanties rondom Hemelvaart, Pinksteren en de Meivakantie, maar ook op de vijf zondagen daarna kun je in Vinkeveen terecht voor zeilles. 

Liever eerst even voorzichtig uitproberen of zeilen iets voor je is? Kom naar een Introductiedagdeel, een beginnersles van drie uur voor slechts € 20,-.

Vanaf zes jaar oud kun je beginnen en voor volwassenen is er bijvoorbeeld de cursus Zeilen op een Platbodem. Heb je graag zelf de touwtjes in handen? Schrijf je in voor een eenmansboot. Liever wat gezelligheid in de boot? Kies dan voor de tweemansboot of de Valk. Groepjes worden ingedeeld op leeftijd en op zeilniveau. “Plezier in zeilen” is inmiddels al meer dan 40 jaar ons belangrijkste motto. Bovendien selecteren wij onze instructeurs met de grootste zorg en leiden ze zelf op. 

Naast het leren van een oer-Hollandse sport is een zeilkamp een verantwoorde en leuke oplossing voor kinderopvang. Meer informatie: www.zeilschoolvinkeveen.nl

 

Laatst bewerkt op: 28 februari 2020 23:21

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mis de boot niet; kom zeilen

Lekker zeilen in het voorjaar.  De Vinkeveense Plassen zijn van april tot oktober gevuld met de gekleurde zeiltjes van Zeilschool De Vinkeveense Plassen. De zeillessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Tijdens de kleine vakanties rondom Hemelvaart, Pinksteren en de Meivakantie, maar ook op de vijf zondagen daarna kun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: