001 - Escaperoom aglemeen
Volop spektakel op zondag 8 maart bij KDO voor KWF Kankerbestrijding

Volop spektakel op zondag 8 maart bij KDO voor KWF Kankerbestrijding


Geplaatst op: 2 maart 2020

Rondom de wedstrijd van zondag 8 maart a.s.: KDO – Theole wil de selectie geld gaan inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk loten (€ 1,- per stuk) te verkopen. Na afloop van de wedstrijd (rond 16:15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn of haar prijs kan ophalen.

Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het KWF, zijn we met succes op zoek gegaan naar bedrijven en/of particulieren die een prijs willen sponsoren. Hieronder vindt u een overzicht van de sponsoren die een prijs ter beschikking hebben gesteld.
A&M Producties
Kwekerij De Noordpoel
Marian’s HomeHairStyling
Kwekerij De Amstel B.V.
Solidoe Kinderopvang
Semp Rozenkwekerij BV
De Beij Elektra

Daarnaast kunt u als bedrijf en/of particulier nog steeds prijzen en/of geldbedragen doneren.
Stuurt u hiervoor een e-mail naar sponsor@kdo.nl en we nemen contact met u op.

Het allerbelangrijkste van deze loterij blijft echter dat u per lot een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Polpharma (voorheen Genefar B.V.), gevestigd in Uithoorn. Naast de eigen sponsornaam, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan ‘in actie voor KWF’ op de shirts te zetten.

Wij vertrouwen op prachtige opbrengst aan het einde van de middag!

De KDO-selectie
 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volop spektakel op zondag 8 maart bij KDO voor KWF Kankerbestrijding

Rondom de wedstrijd van zondag 8 maart a.s.: KDO – Theole wil de selectie geld gaan inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: