001 - Escaperoom aglemeen
EHBO afdeling Uithoorn verzorgt weer een cursus EHBO Kind

EHBO afdeling Uithoorn verzorgt weer een cursus EHBO Kind


Geplaatst op: 2 maart 2020

Als ouder weet je als geen ander hoe ondernemend kinderen zijn. Vooral kleine kinderen zien geen gevaar en lijken soms in zeven sloten tegelijk te lopen! Een ontdekkingsreis van je kleine kan dan zomaar verkeerd aflopen. En dan wil je natuurlijk wel weten wat je moet doen! Elk jaar verzorgt de KNV EHBO afdeling Uithoorn weer een cursus EHBO Kind. In deze complete cursus van 3 avonden leer je te handelen bij allerlei verschillende letsels.
 
Denk bijvoorbeeld aan brandwonden van een kopje thee dat per ongeluk over de baby heen gaat, een val uit het klimrek of het verslikken in een kerstomaatje. Toch weten veel nog ouders niet wat ze moeten doen. Tijd om daar verandering in te brengen!
 
Wil jij ook kunnen handelen als jouw kind of dat van een ander iets overkomt? Leer in 3 avonden wat je moet doen bij de meest voorkomende ongelukjes bij baby en kind. De cursus wordt gehouden op 3 dinsdagavonden namelijk: 17, 24 en 31 maart 2020. De lesavonden duren van 19.00 uur tot 22.00 uur.

De opleiding kost € 80,- en voldoet ook aan alle eisen van het Oranje Kruis voor gastouders. Handig voor (aanstaande) ouders, grootouders of als je vaak op kinderen past. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website: www.ehbo-uithoorn.nl.
 
De cursusavonden worden gehouden in Activiteitencentrum De Scheg, Arthur van Schendellaan 100a, te Uithoorn. Neem voor meer informatie contact op met onze secretaris Ria van Geem: ehbouithoorn@kabelfoon.net of 0297-560160.Laatst bewerkt op: 2 maart 2020 14:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

EHBO afdeling Uithoorn verzorgt weer een cursus EHBO Kind

Als ouder weet je als geen ander hoe ondernemend kinderen zijn. Vooral kleine kinderen zien geen gevaar en lijken soms in zeven sloten tegelijk te lopen! Een ontdekkingsreis van je kleine kan dan zomaar verkeerd aflopen. En dan wil je natuurlijk wel weten wat je moet doen! Elk jaar verzorgt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: