001 - Escaperoom aglemeen
Nieuwe locatie voor Wandelgroep Kudelstaart

Nieuwe locatie voor Wandelgroep Kudelstaart


Geplaatst op: 2 maart 2020

Vanaf maandag 2 maart 2020 wandelen de deelnemers van Wandelgroep Kudelstaart vanaf een nieuw start- en eindpunt. Elke maandag verzamelen de deelnemers om 09.00 uur bij Wijkpunt Voor Elkaer aan de Nobelhof 1 in Kudelstaart. Om 10.00 eindigen ze daar ook weer en drinken ze een kopje koffie of thee (kosten voor eigen rekening). Deelname aan de wandelgroep is gratis, dus kom langs en loop mee. 

Coördinatie 

Vanaf maart wandelt de groep ‘zelfstandig’ verder. Daarvoor verzorgde Dennis van Beek van Team Sportservice Aalsmeer de wandelles. Hij heeft de afgelopen maanden de groep vergroot van zeven naar vijftien deelnemers en hen kennis overgedragen over een goede warming-up en rek- en strekoefeningen. De komende periode coördineert Team Sportservice de wandelgroep nog door af en toe mee te wandelen, nieuwe oefeningen uit te delen en de promotie te verzorgen. 

Neem voor meer informatie contact op met Dennis van Beek via e-mail of 023 – 205 55 00. 


Laatst bewerkt op: 2 maart 2020 14:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe locatie voor Wandelgroep Kudelstaart

Vanaf maandag 2 maart 2020 wandelen de deelnemers van Wandelgroep Kudelstaart vanaf een nieuw start- en eindpunt. Elke maandag verzamelen de deelnemers om 09.00 uur bij Wijkpunt Voor Elkaer aan de Nobelhof 1 in Kudelstaart. Om 10.00 eindigen ze daar ook weer en drinken ze een kopje koffie of thee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: