001 - Escaperoom aglemeen
Bevrijdingsfestival met 75 jaar muziekgeschiedenis in Wilnis

Bevrijdingsfestival met 75 jaar muziekgeschiedenis in Wilnis


Geplaatst op: 2 maart 2020

Muzikanten en zangers gezocht voor Bevrijdingsconcert De Ronde Venen
Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Om dit te vieren zijn er op 5 mei tal van festiviteiten. In De Ronde Venen organiseren inwoners een Bevrijdingsfestival in het Speelwoud in Wilnis. Het avondprogramma bestaat uit een concert van Rondeveense muzikanten, zangers en zangeressen. Zij spelen 75 jaar muziekgeschiedenis – van Vera Lynn tot Armin van Buuren. Op dit moment doen al honderd inwoners van verschillende verenigingen mee. En er is nog plaats voor meer!
 
Wie het leuk lijkt om mee te spelen of te zingen is van harte welkom om zich bij het koor aan te sluiten. Voor het orkest zoekt de organisatie muzikanten die een koperblaasinstrument bespelen. Om een kwalitatief goed concert te kunnen geven, is het gevraagde niveau minimaal A. Voor zangers en zangeressen gelden geen minimale eisen. Voor elke muzikant is deelname aan de repetitiedag verplicht. Deze vindt plaats op 4 april in het verenigingsgebouw van Viribus Unitis in Wilnis. Daarnaast is deelname aan een aantal repetitie-avonden aan te raden. Aanmelden kan tot 15 maart, via mail@viribusunitis.nl.
 
Alle informatie over de activiteiten rond 75 jaar bevrijding vindt u op www.uitinderondevenen.nl
Laatst bewerkt op: 2 maart 2020 15:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bevrijdingsfestival met 75 jaar muziekgeschiedenis in Wilnis

Muzikanten en zangers gezocht voor Bevrijdingsconcert De Ronde VenenHet is dit jaar 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Om dit te vieren zijn er op 5 mei tal van festiviteiten. In De Ronde Venen organiseren inwoners een Bevrijdingsfestival in het Speelwoud in Wilnis. Het avondprogramma bestaat uit een concert … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: