001 - Escaperoom aglemeen
Samen Dementievriendelijk. Hoe betrek je de buurt?” Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart

Samen Dementievriendelijk. Hoe betrek je de buurt?” Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart


Geplaatst op: 2 maart 2020

Het Alzheimer Café Vinkeveen opent zijn deuren op woensdag 11 maart in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.  Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Deze avond wordt verzorgd door trainers van Samen Dementievriendelijk.

Deze avond heeft als thema het betrekken van de sociale omgeving in het bieden van hulp aan mensen met dementie en hun mantelzorger. U leert deze avond hoe u een duidelijke hulpvraag kunt stellen en ook leren hulpverleners hoe zij de hulp concreet kunnen bieden. Veel mantelzorger en vrienden, buren of familieleden van iemand met dementie zullen dit herkennen: “Laat maar weten als ik iets voor je kan doen”. De buur, vriend of familielid wil wel helpen, maar weet niet goed hoe.
 
Mantelzorgers zijn van harte welkom met iemand uit hun buurt een buurman, buurvrouw, familie, kennis of vriend om samen in gesprek te gaan over hoe mantelzorgers meer lucht krijgen bij hun zorgtaak. Vanzelfsprekend zijn mensen met dementie zoals altijd ook van harte welkom.
 
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van gedachten wisselen dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297)230280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 2 maart 2020 18:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Samen Dementievriendelijk. Hoe betrek je de buurt?” Alzheimer Café Vinkeveen 11 maart

Het Alzheimer Café Vinkeveen opent zijn deuren op woensdag 11 maart in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.  Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: