001 - Escaperoom aglemeen
Gezellige middag voor ouderen De Ronde Venen

Gezellige middag voor ouderen De Ronde Venen


Geplaatst op: 3 maart 2020

Op donderdagmiddag 19 maart 2020 organiseert ‘DOEN! Hart voor ouderen’, van 13:30 tot 16:15 uur, een gezellige middag in Bowlingcentrum Mijdrecht. Er is koffie met gebak, muziek, bingo met mooie prijzen en lekkere hapjes en drankjes. De eigen bijdrage voor deze middag is € 10,00. Iedereen is welkom! Vooral óók als u geen deelnemer van de activiteiten van ‘DOEN! Hart voor ouderen’ bent.
 
Heeft u er al zin in? Schrijf dan snel in, vóór zaterdag 7 maart, want vol is vol!
U kunt zich inschrijven bij het Klant Contact Centrum van Tympaan-De Baat op telefoonnummer 0297-760 260, iedere werkdag te bereiken van 10:00 tot 12:00 uur. U kunt zich ook inschrijven door een e-mail te sturen aan doen@stdb.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier per e-mail. Deze kunt u ingevuld terugmailen of inleveren bij een Servicepunt bij u in de buurt.
U bent pas ingeschreven als ook uw eigen bijdrage van € 10,00 is ontvangen op rekening nummer: NL79RABO0347283853 ten name van ‘DOEN! Hart voor ouderen’.
 
Dergelijke middagen zijn in het verleden al vaker georganiseerd, toen nog onder de vlag van Het Rode Kruis. De middagen waren altijd een succes en misschien bent u al eens geweest. Mede door de sponsoring van De diaconie van de RK Kerk Heilige Johannes De Doper uit Mijdrecht, is het gelukkig ook nu weer mogelijk om een geheel verzorgde middag te organiseren.
 
Mocht vervoer voor u een drempel zijn om te komen, dan is een beperkt aantal vrijwillige chauffeurs beschikbaar om u te halen en te brengen.
Wilt u meer weten over de activiteiten van DOEN? Kijk dan op https://www.tympaan-debaat.nl/senioren/pagina/doen-hart-voor-ouderen, mail naar doen@stdb.nl of bel 0297-230 280.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige middag voor ouderen De Ronde Venen

Op donderdagmiddag 19 maart 2020 organiseert ‘DOEN! Hart voor ouderen’, van 13:30 tot 16:15 uur, een gezellige middag in Bowlingcentrum Mijdrecht. Er is koffie met gebak, muziek, bingo met mooie prijzen en lekkere hapjes en drankjes. De eigen bijdrage voor deze middag is € 10,00. Iedereen is welkom! Vooral óók … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: