001 - Escaperoom aglemeen
Voorjaarsconcert Brassband Concordia op 7 maart

Voorjaarsconcert Brassband Concordia op 7 maart


Geplaatst op: 3 maart 2020

Buiten stormt het maar binnen wordt het voorjaar bij Brassband Concordia tijdens het Voorjaarsconcert. Tijdens dit concert wordt een aantal mooie muziekstukken ten gehore gebracht en hebben we een primeur: Fanfare pour Précéder la péri zal voor het eerst in Nederland door een brassband worden gespeeld. Dit muziekstuk is door één van de leden speciaal voor Concordia gearrangeerd.

Op het programma staan ook nog een paar mooie solo- of duetstukken. Een solo uit Sorry van Colin Bender zal door Wouter Zijlstra worden gespeeld op solocornet. Jan van Steenderen zal op zijn euphonium een mooi gedragen stuk spelen uit The Water of Tyne. Tineke Habben Jansen zal laten horen hoe mooi de flugel klinkt in het stuk Once upon a time in the West.

Natuurlijk doen ook de leerlingen mee. Zij spelen een tweetal muziekstukken en samen met het grote orkest zullen zij Mombassa Beat gaan spelen.
Wilt u weten wat Brassband Concordia nog meer ten gehore gaat brengen, kom dan kijken en luisteren op zaterdag 7 maart a.s. in Dorpshuis De Boei te Vinkeveen. Aanvang van het concert is 10.30 uur; de toegang is gratis.Laatst bewerkt op: 3 maart 2020 16:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorjaarsconcert Brassband Concordia op 7 maart

Buiten stormt het maar binnen wordt het voorjaar bij Brassband Concordia tijdens het Voorjaarsconcert. Tijdens dit concert wordt een aantal mooie muziekstukken ten gehore gebracht en hebben we een primeur: Fanfare pour Précéder la péri zal voor het eerst in Nederland door een brassband worden gespeeld. Dit muziekstuk is door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: