001 - Escaperoom aglemeen
Zeegezichten en bergen nu in De Angstelborgh

Zeegezichten en bergen nu in De Angstelborgh


Geplaatst op: 3 maart 2020

Voor de vele bezoekers van ontmoetingscentrum De Angstelborgh heeft vinpressionist Hubrecht Duijker een nieuwe expositie ingericht. Het accent ligt deze keer op zeegezichten (van de Noordzee tot een verre zonsondergang) en bergen (van de Mont Ventoux tot de Pitons op St. Lucia en het Engelse Lake District). Met als extra’s o.a. een paar nostalgische beelden van Abcoude zoals het was. De nieuwe tentoonstelling kan tot en met eind maart worden bekeken. De toegang is gratis – en elke bezoeker mag een van Hubrechts unieke art cards meenemen.

Op weekdagen is De Angstelborgh, waar iedereen gewoon kan binnenlopen, zowel ’s ochtends als ’s middags geopend, alsmede op zondagmiddag. Adres: Dorpszicht 22, 1391 LX Abcoude, tel. (0294) 28 48 24. Bereikbaar met buslijn 20 (halte Dr. Van Doornplein).Laatst bewerkt op: 3 maart 2020 08:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeegezichten en bergen nu in De Angstelborgh

Voor de vele bezoekers van ontmoetingscentrum De Angstelborgh heeft vinpressionist Hubrecht Duijker een nieuwe expositie ingericht. Het accent ligt deze keer op zeegezichten (van de Noordzee tot een verre zonsondergang) en bergen (van de Mont Ventoux tot de Pitons op St. Lucia en het Engelse Lake District). Met als extra’s … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: