001 - Escaperoom aglemeen
Bekendmaking thema Pramenrace live bij Radio Aalsmeer

Bekendmaking thema Pramenrace live bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 3 maart 2020

Vrijdagavond tijdens de ‘Mark & Eric Show’ wordt het thema van de Pramenrace bekend gemaakt. Er wordt live geschakeld met de SPIE feestavond ‘Winterwonderland’ die in The Beach wordt gehouden. Verder zal er tijdens de show tussen 20.00 en 22.00 uur teruggeblikt worden op het Carnaval in Poelgilderdam met onder andere het nummer ‘De Toreador’, dat de snelste stijger in de Top40 is sinds jaren. De party-agenda voor de komende maand wordt met je doorgenomen, evenals de rangen en standen van de plaatselijke sportclubs. En de ‘Mark & Eric Show’, die je klaarstoomt voor het weekend, is live op tv (Caiway kanaal 12) te volgen!
 
‘Echt Esther’ met multitalent Rikkert van Huisstede
Hij is een multitalent, Rikkert van Huisstede. Hij deed de theateropleiding en kan het allemaal: zingen, dansen en acteren. Esther Sparnaaij zag zijn show ‘Zou jij het zijn?’ en was enorm geraakt door de oprechte en hartelijke persoon op het podium. Ze was trots dat ze hem te gast mocht verwelkomen in de radiostudio bij haar programma ‘Echt Esther’, waar hij ook live zong. Door haar zwangerschap wordt deze bijzondere uitzending donderdag 5 maart om 19.00 uur herhaald.


Wijkagent terug bij ‘Vrijdagavondcafé’
Deze vrijdag 6 maart is wijkagent Erik van den Brun weer terug in ‘Vrijdagavondcafé’ met zijn politierubriek. Rond kwart over 6 is hij, na een lange periode van weg te zijn geweest door gezondheidsredenen, weer te horen bij Ron Leegwater. Hij zal daar uiteraard met Erik over praten en er is volop ruimte voor het laatste actuele politienieuws uit Aalsmeer en Kudelstaart. Vragen zijn uiteraard van harte welkom. Dat kan via mail: studio@radioaalsmeer.nl
 
‘Blikopener’ verdiept zich in crowdfunding
Maandag 9 maart is Ronald Kleverlaan te gast bij ‘Blikopener Radio’. Hij is de voorzitter van Stichting MKB Financiering en directeur van het European Centre for Alternative Finance en expert op het gebied van crowdfunding. Hoe werkt zo’n alternatieve financiering? Waarom is dit in opkomst en wat kunnen we verwachten van de toekomst? Afgelopen week praatten we met Robbert-Jan van Oeveren van KOOS Service Design over het verbeteren van gebruikservaringen voor diensten. “Je moet iets aan klantbeleving gaan doen. Vroeger had je niet zo door dat een dienst niet zo goed was. Nu accepteren mensen het niet meer als ze weken moeten wachten op iets.” Ook belden we met Dimitry Vleugel, die vertelde dat er een bacterie is ontdekt die energie opwekt. Met die bacterie en vocht uit de lucht kun je bijvoorbeeld smartwatches opladen. Een zeer interessant technieuwtje!
 
‘Door de Mangel' naar de sportschool met Boy Kransen
Afgelopen maandag ontving ‘Door de Mangel’ de 287e gast. Petra Eveleens is pedicure aan huis en haar klanten zijn allemaal 80+. Haar praktijk loopt als een tierelier. “Vooral het medische gedeelte trekt mij aan en de ergste voeten vind ik een uitdaging”, aldus Eveleens die vroeger ook les gaf bij de Mijdrechtse reddingsbrigade. De Aalsmeerse noemde zichzelf sociaal, een doorzetter en piekeraar. Natuurlijk is ook Petra op zoek gegaan naar een volgende schakel aan de ketting. Boy Kransen komt op maandag 9 maart om 19.00 uur naar de Aalsmeerse talkshow. Hij is sinds kort gestart met zijn Westeinder Health Studio. Boy is 24 jaar en zeer gedreven bezig met sport en voeding. Hij werkt naast zijn studie bij Basic Fit en is nu zijn droom aan het verwezenlijken met zijn eigen sportschool. Petra Eveleens wil graag weten wat hem onderscheidt van alle andere sportscholen en personal coaches. 
Heb je ook een vraag voor Boy, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.
 
Ethiopië-avontuur bij ‘Young Ones’
Leerlingen Renske en Jade en leerkracht Juliette van de Westplas Mavo zijn net terug uit Ethiopië waar ze namens Edukans mochten helpen. Ze komen vertellen over hun grote avontuur bij het jeugdprogramma ‘Young Ones’. Razende reporters Iris en Lotte zijn met de microfoon op pad gegaan op het Alkwin. Wat vinden de leerlingen daar van het mogelijk verlaten van de schooltijden? En met weer een nieuwe gastpresentator naast Jonas en Stevan wordt het weer een gezellig programma op woensdag 11 maart om 19.00 uur.


Laatst bewerkt op: 8 maart 2020 20:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bekendmaking thema Pramenrace live bij Radio Aalsmeer

Vrijdagavond tijdens de ‘Mark & Eric Show’ wordt het thema van de Pramenrace bekend gemaakt. Er wordt live geschakeld met de SPIE feestavond ‘Winterwonderland’ die in The Beach wordt gehouden. Verder zal er tijdens de show tussen 20.00 en 22.00 uur teruggeblikt worden op het Carnaval in Poelgilderdam met onder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: