001 - Tuimarkt
Coronavirus op VeenLanden College Mijdrecht vooralsnog fake nieuws

Coronavirus op VeenLanden College Mijdrecht vooralsnog fake nieuws


Geplaatst op: 3 maart 2020

Dinsdagmiddag ging het gerucht dat een leerling van Het VeenLanden College in Mijdrecht mogelijk besmet zou zijn geraakt met het coronavirus. Een woordvoerder van de school ontkent dit en noemt het fake nieuws. Dat een leerling gecontroleerd wordt op het virus, is voor de school onbekend.

De middelbare school laat in een brief aan alle ouders weten de richtlijnen van het RIVM en de GGD te volgen. Wanneer het virus in de regio wordt ontdekt zullen zij gepaste maatregelen nemen. Op dit moment besteden zij extra aandacht aan de schoonmaak van de toiletten en houden we de zeepvoorraad op peil.

Dat een leerling op dit moment getest wordt op het virus is volgens een woordvoerder bij de school onbekend. Op hun website schrijven zij: ''Er doen veel geruchten de ronde. Er is geen sprake van een besmetting.”

Inschrijven

De commotie heeft geen invloed op de inschrijfmiddagen die woensdag 4 en donderdag 5 maart plaats vinden. Toekomstige leerlingen zijn nog steeds van harte welkom!Laatst bewerkt op: 4 maart 2020 13:31

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Coronavirus op VeenLanden College Mijdrecht vooralsnog fake nieuws

Dinsdagmiddag ging het gerucht dat een leerling van Het VeenLanden College in Mijdrecht mogelijk besmet zou zijn geraakt met het coronavirus. Een woordvoerder van de school ontkent dit en noemt het fake nieuws. Dat een leerling gecontroleerd wordt op het virus, is voor de school onbekend. De middelbare school laat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: