Wereldmuziekkoor Passion viert 20-jarig jubileum met ''Grenzeloos''

Wereldmuziekkoor Passion viert 20-jarig jubileum met ''Grenzeloos''


Geplaatst op: 3 maart 2020

Op zaterdag 28 maart 2020 verzorgt  het wereldmuziekkoor PASSION uit Uithoorn vanaf 20 uur een avondvullend programma in Schouwburg de Meerse te Hoofddorp. De naam Passion is destijds gekozen vanwege de gepassioneerd vertolkte wereldse muziek waaruit het repertoire bestaat. Nu in Nederland DE passion alom met pasen wordt gespeeld is er wel eens verwarring en verwachten mensen kerkelijke muziek. Het tegendeel is waar.

Het koor o.l.v. dirigent Rutger van Leyden heeft haar grenzen opgezocht en zal liederen zingen uit verschillende landen van de wereld. Passion staat al 20 jaar bekend om de uitdagingen die ze durven aangaan en dat maakt het programma en de sound zeer gevarieerd; van swingend Afrikaans, treurig Schots, melancholisch Frans naar bevlogen Argentijns.

Naast het koor zullen er ook 3 verrassende gastoptredens zijn.

Kaartverkoop voor “Grenzeloos” is via de leden en gaat snel. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via info@passionkoor.nl   20 euro voor volwassenen en 15 euro t/m 16 jaar. Pauzedrankje is inbegrepen.

Voor meer info en nadere kennismaking www.passionkoor.nl 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereldmuziekkoor Passion viert 20-jarig jubileum met ''Grenzeloos''

Op zaterdag 28 maart 2020 verzorgt  het wereldmuziekkoor PASSION uit Uithoorn vanaf 20 uur een avondvullend programma in Schouwburg de Meerse te Hoofddorp. De naam Passion is destijds gekozen vanwege de gepassioneerd vertolkte wereldse muziek waaruit het repertoire bestaat. Nu in Nederland DE passion alom met pasen wordt gespeeld is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: