001 - Escaperoom aglemeen
Blokhut gemolesteerd op Vinkeveense Plassen en boten gestolen

Blokhut gemolesteerd op Vinkeveense Plassen en boten gestolen


Geplaatst op: 4 maart 2020

Vandalen hebben afgelopen week flink huisgehouden op een legakker in de Vinkeveense Plassen. Een blokhut is compleet vernield en twee boten zijn van het eiland gestolen.

Toen de eigenaar bij zijn recreatie-eiland tegen de Botshol aankwam was het flink schrikken. Alle ruiten van zijn blokhut waren ingegooid, vermoedelijk met brandblussers. Eenmaal binnen hebben de vandalen al het servies kapot gesmeten en de stoelen in het water gegooid. 'Oude' kleding hebben zij uit de kasten getrokken en naar buiten gesleept en zelfs de prullenbak konden niet blijven staan.

Aan de legakker lagen ook nog twee boten. Zowel een gele Spitfire al grijze Zodiac (rubberbootje) zijn gestolen net als een benzinetank met blauw beveiligingsslot en een Yamaha buitenboordmotor.

Van de daders, maar ook van de twee motorboten ontbreekt nog ieder spoor. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
Laatst bewerkt op: 4 maart 2020 07:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Blokhut gemolesteerd op Vinkeveense Plassen en boten gestolen

Vandalen hebben afgelopen week flink huisgehouden op een legakker in de Vinkeveense Plassen. Een blokhut is compleet vernield en twee boten zijn van het eiland gestolen. Toen de eigenaar bij zijn recreatie-eiland tegen de Botshol aankwam was het flink schrikken. Alle ruiten van zijn blokhut waren ingegooid, vermoedelijk met brandblussers. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: